Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Elektronik > Ses Frekans Yardımlaşma > FOR-X XD-11 4300watt amfi

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: FOR-X XD-11 4300watt amfi  (Okunma Sayısı 1761 defa)
13 Nisan 2010, 04:48:19
gemliklee
Başçavuş
*

REP: 11

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

FOR-X XD-11 marka amfı hakkında bılgısı olan var mı arkadaslar?gucu ve tonlaması nasıl?gercekten 1000 rms ı bulabılır mı?bır de bu amfının besleme ve cıkıs mosfetlerı hakkında bılgısı olan war mı?özellıkle bunu ogrenmek ıstıyorum d class bı amfı bu gucu verebılır gıbı gelıyor bana ama cıkıs ve besleme moslarını cok merak edıyorum...bır arıza durumunda pıyasadan temın edebılecegım mosfetler mı?
13 Nisan 2010, 17:58:54
kelleawcisi
Süper Moderator
*

REP: 20

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

gemliklee arkadaşım bu sorunun nedenini az çok tahmin edebiliyorum. aklıma gelen ilandan bahsediyorsan bende onu takip ediyorum bilgin olsun :):) ama bende pek bişi bulamadım. yanlış düşündüysem kusurabakma.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2010, 18:01:00 Gönderen: kelleawcisi » Logged
13 Nisan 2010, 22:44:31
gemliklee
Başçavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

gemliklee arkadaşım bu sorunun nedenini az çok tahmin edebiliyorum. aklıma gelen ilandan bahsediyorsan bende onu takip ediyorum bilgin olsun :):) ama bende pek bişi bulamadım. yanlış düşündüysem kusurabakma.

kardes walla benım bunu sorma nedenım bızım bı arkadasta vardı.cok yuklenınce ısınıyormus baya kesıyor mus sonra sesı.bana bunu halledebılır mıyız dedı bende belkı cıkısları degıstırırsek olur dıye dusundum.ınternette arastırma yaptım ama bısı bulamadım hatta o dedıgın ılanı da gordum ama onun da tr lerı yokmus:)d class olması bıraz korkutuyor benı  acıkcası :)
14 Nisan 2010, 01:29:52
kelleawcisi
Süper Moderator
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

valla o anfide ençok güç mosları ısınır diye tahmin ediyorum. orda enfazla ırfz44 yada48 kullanmışlardır. onların yerine yapacağın en sağlam değişim ırfp064n olur tabi ondada kılıf farkı olucak ama onu senin bi denemen lazım belki yerine oturabilir. anfi çıkışlarındada gerçekten mos mu kullanıyolar bilmiyorum ama tr ise yapacağın en basit iş bacakları aynı ise 1943-5200 çifti kullanmak. yok mos ise 240-9240 çifti kullanmak olucaktır. tabi burdaki amaç sadece yüksek watlı tr lerle çekilen gücü daha kolay karşılamak. ama bu yapılan işlem ile çıkış gücü artmıycak sadece ısı bi nebze düşmüş olucak.
yani kısaca özetle kullanılan trlerin datasına bakıcan onagöre varsa yüksek wattlı tr takıcan olay bu diyebiliriz.
14 Nisan 2010, 01:56:46
gemliklee
Başçavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #4 :»

guc mosları ıcın ırf 44 lerle aynı kılıfta olan ırf035 wardı yanlıs hatırlamıyorsam onlarda 064 ler gıbı 200 watt tı.tr lerı onlar ıle degıstırebılırım.cıkıs katı d class oldugundan mos tur dıye dusunuyorum?cogunlukla mos oluyor class d ler.Ama dur bakalım cıkıslar bı yansın o zaman garantı degıstırecegız :)
15 Nisan 2010, 01:08:27
xXxTopRaK
xXxTopRaK
Admin
*

REP: 65535

kimin ne olduğu hiç önemli değil insan olsun yeter

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #5 :»

guc mosları ıcın ırf 44 lerle aynı kılıfta olan ırf035 wardı yanlıs hatırlamıyorsam onlarda 064 ler gıbı 200 watt tı.tr lerı onlar ıle degıstırebılırım.cıkıs katı d class oldugundan mos tur dıye dusunuyorum?cogunlukla mos oluyor class d ler.Ama dur bakalım cıkıslar bı yansın o zaman garantı degıstırecegız :)

amfi çıkışın mosfettir ahmet N kanal olduğunu düşünüyorum amfinin aslının nerden geldiğinide tahmin ediyorum mosfetleri sürmek için puls kullanılıyor amfi için sen neler düşünüyorsun bilmiyorum bak düşün taşın en son olmadı bizde herzaman çözüm vardır ;)

emek hırsızlığı cart curt bunlar hep boş elinde olanı ortaya koyan bu memleket için yüreğinide ortaya koymuş olur...
15 Nisan 2010, 21:06:06
gemliklee
Başçavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #6 :»

şener hocam amfı benım bı arkadasın ama onun forumlarda falan ısı olmaz bu tarz sıtelere ılgısı yok bu ıslerden de anlamaz yanı tanıyor olamazsın:)sahıbınden dekı amfıyı de gordum ama baya oynanmıs sanırım onunla.onu satan da elektronıkcı.kendısı de tamır olmaz dıyor ancakkutusu ıcın falan alınır.neyse bakalım belkı alırım kutusunu trafosunu falan kullanırım :)
15 Nisan 2010, 21:21:56
kelleawcisi
Süper Moderator
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #7 :»

yok gemlikle şener abide benim dediğim ilanı görmüş hatta siparişi vermiş onu söylüyor.benden hızlı çıktı üstat 
16 Nisan 2010, 01:26:16
xXxTopRaK
xXxTopRaK
Admin
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #8 :»

:D ben o amfi sahibiyle 1,5 ay önce görüştüm sonra adamın irtibat bilgilerini kaybettim derken denk geldi adamın parasını bu gün yolladım oda kargoyu yolladı gelsin yapayım çalışır videosunuda çekeriz bir ara , amfinin aslının nerden geldiğini biliyorum derken senin arkadaşını kast etmedim çok çeşit D amfi tamir ettim ve bu amfi ile iç yapısı birbirine çok benzeyen bir amfi var EARTHQUAKE şemaları birbirine çok yakın malzeme kalite sınıfında yani onu kast ettim o amfi geldiğinde biraz modifiye edeceğim 1 ohmda 1500 lerde gezeriz artık :D

emek hırsızlığı cart curt bunlar hep boş elinde olanı ortaya koyan bu memleket için yüreğinide ortaya koymuş olur...
16 Nisan 2010, 02:30:02
kelleawcisi
Süper Moderator
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #9 :»

obaaa olmadı bak abi gözüm kaldı o anfide onagöre hadi bakalım hayırlı olsun ama katiyen test videosunu bekliyoruz usta. o gücü karşılayabilecekmi görelim.
16 Nisan 2010, 04:27:00
gemliklee
Başçavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #10 :»

hehe:)bende alsaydım sana yollayacktım zaten sener hocam tamır ıcın.ama sana kısmetmıs demek kı:)hadı hayırlı olsun
17 Nisan 2010, 02:04:56
xXxTopRaK
xXxTopRaK
Admin
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #11 :»

sağolun arkadaşlar kısmet işi bu işler :)

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.123 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.013s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco