sayın kelleawcisi arkadaşım bilgin için teşekkür ederim transistörler sağlam ölçtüm bi denemek lazım ama ne zaman denerim tam bilmiyorum çalışmaktan fırsat bulamıyorum :S
toprak hocam bu tr ler çinde yaptırılmış powerli mikserlerin power kısmından söküldü kartın yarısı kırıktıda (mikserler piyasada d-sound marka veya startech marka çeşitli şekilde bulunan made in china ürünlerde kullanılıyo ) :) bu trleri sürebileceğim bi devre lazım açıklamayı tam yapmamısım kusura bakmayın bide bi sorum olucak 2 tane 2sc3858 ve 2 tane 2sa1494 ü linkteki devre ile sürsem besleme 62 volt civarları olsa (500 w trafo) ne kadar güç elde edebilirim tahmini (teorik)olarak ?
konu biraz geçmiş ama yeni katıldım artık o kadar olacaktır. o ampliyi getiren firmayı biliyorum ve nasıl getirdiklerinide biliyorum üzerindeki kartı kesinlikle iptal et her hafta en az 3 4 tane yapardım onlardan. şener abinin önereceği bir devreye takarsan daha iyi olur. bu arada startech amfileri asla çinde yapılmaz galata kulesinin altında imalathanesi var git gör herşeyi burada yapılıyor. o transistörlerden karaköyde de var eğer bütçen müsaitse güzel bir devre yapabilirsin.