Vallahi biliosun hocam benim emeğe saygım var sonuçta emek verilmiş göz nuru var.
Ama devrenin temelde senin devre olduğunu bilmiodum arşivimde vardı nerden indirdim bilmiyorum ama galiba t.hasanın sitesinden indirmişdim,ekledim ölesine iyimi yaptım bilmiyorum iznini almalıydım.istersen silebilirimde hiç problem değil sen iste yeter.
Peki bana önerebileceğin aynı böyle güzel bir devre varmı hocam yalnız ben önereceğin devreyi yapıp arabada kullanıcam.
şöyle 6 kanallı bişi yapmayı düşünüyorum;
2ch bass içinde (2x tsw-308 için 400 rms) cross lu olcak gerçekten deli şekilde fark ettiriyo.
diğer 4CH için ise yine özelbir ampli devresi yapıp rms 4x70-80w civarı " 2ch L.R / 2ch F.R " LM741 ile surroundlu bir ses almayı düşünüyorum arabada bakayım nasıl olcak.
2ch bass için ve 4ch hop. için önere bileceğin bişi varmı.Hop. çıkışlarında kullanmayı düşündüğüm ama temiz ses hangi entegrede mevcut.
yada bass için bu linkdeki devreden 2 adetmi yapayım bunda crosa gerek varmı yada başka eklentilere üzeinde tl072 entegresi varda ondan sordum.
Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada
Giris Yapınızhttp://www.elektronizm.com/forum/ses-amplifikatorleri/468wrms-hi-fi-stereobridge-n-channel-(2x226wrms)/
veya t.hasanın 500w'ı vardıya onumu crosslu yapayım mj15003-4 ü ile yapılanı.
Gerekirse amplinin içinde 3 smps bile olur

bu wattları anca 3 smps ile alde edbiliriz galiba
Şener hocam bi karar verebilirmisin yerime noolur 1 haftadan beri düşünüyorum.