Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Elektronik > Ses Frekans  > Ses Amplifikatörleri > 250w bjt+ısıl koruma+gecikme+hoparlör koruma + pcb

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 250w bjt+ısıl koruma+gecikme+hoparlör koruma + pcb  (Okunma Sayısı 497 defa)
01 Aralık 2011, 20:17:27
ozkanozkaya
Onbaşı
*

REP: 0

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

İyi akşmlar arkadaşlar bir rus    paylaşıyorum.Amfiyi elimde soğutucum olmadığı için uzun süre deneyip bias ayarı yapamadım.Ama ilk denediğimde gecikme çalıştığında çıkışlarda hiçbir dınlama veya cızırtı duymadım.Şunuda belirteyim soğutucum yoktu olup bias ayarlarını yapıp baslarda nekadar akım çektiğini ölçmek istedim çalışır çalışmaz sizinle paylaşmak istedim.
Direncin üzerinde sarılı bobin 1mm telden 12 tur.

Arkadaşlar etiket kağıdına çıktı aldım.Çıktı hp1102 en iyi kalitede alındı.Plaketin üzerine yapıştırdım kalitenin oranına göre 2dk ısı iyice yayılacak biçimde ütüledim.Ayarını artık ayarı şöle tutturuyorum tefal ütüde kot ütüleme, yani diğer ütülerdede en üst sıcaklıkta ütülüyorum.Soğuması için bir kenara bırakıyorum.Soğuyunca çıkarıyorum süper oluyor.Muadil tonerlerdede çok güzel sonuçlar aldım.
Deniyecek arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun konu 320volt.com sitesindede mevcut fakat ben oradan almadım eagle pcb si orada yok.Kaynak site kapanmış rusça bilmediğim için detayı bilmiyorum
Arkadaşlar bide metal film direnç kullandım kalitede oynamıştır eminim internet sitelerinde yoktu bende bluemavi ile görüşüp hepsini tamamladım ve malzemeleri bluemaviden tümünü temin edebilirsiniz.

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız
http://www.upload.gen.tr/d.php/www/8gzhfm91/250w_amplifer.rar.html

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız
http://www.mediafire.com/?6f06evy1ucrbo57

« Son Düzenleme: 05 Aralık 2011, 17:07:15 Gönderen: ozkanozkaya » Logged
01 Aralık 2011, 22:26:06
whyliving
Üstçavuş
*

REP: 7

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

eline saglık. resimlerini paylaşır mısın
02 Aralık 2011, 00:02:02
ozkanozkaya
Onbaşı
*

REP: 0

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

Resimlerin bir kısmı zipin içinde. İsterseniz en müsait zamanda daha fazlada  paylaşırım.Ben 4 adet yaptım bu devreden kesin çalıştığınıda biliyorum. Power anfi olarak grup olarak konsollayıp süreceğim.Elimde steryo 2x400 w olanıda var fan kontrol  ,ısı kontrol,hoparlör koruma, çıkış korumalı süper bir devre uygular  çalıştırırsam paylaşacağım.
Devreye uygun metal film dirençlerin hepsini BLUEMAVİ de mevcut zaten rica üstüne oraya temin ettirdim.Saygılarımla başarılar.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2011, 00:36:59 Gönderen: ozkanozkaya » Logged
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.106 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.007s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco