Arkadaşlar sistem değişikliğine gittiğim için elimde var olan sistemi satıyorum.Hepsi sorunsuz çalışır durumda...Bu hoparlorlerın hepsını forumdan yaptıgım devreler ıle kullanıyorum ve odada ceyrek seste bıle durmak ımkansız oluyor.Bıraz arıntıya ınersek;
SUBWOOFER;
25 cm genıs koruklu... yumusak bass sevenler ıcın bıre bır!
ÇİZİKSİZ...SIFIR GİBİ....
Çok az kullanılmıstır.Öyle ki bass ın ortasına elınızle bastırdıgınızda ne kadar sert oldugunu anlayacaksınız(Bu da bass ın az kullanıldıgının ve ne kadar guclu oldugunun kanıtıdır.Boyuna gore oldukca ağır bır cıhaz.ORJİNAL KABİNİYLE(çift portlu).Toz kapağı da vardır....
ÇİN MALLARI İLE KARIŞTIRMAYIN.DÜNYA ÇAPINDA BİR MARKADIR.Google 'a ''SENON'' YAZIP ILK CIKAN ADRESTEN SITESINE BAKABİLİRSİNİZ.
8 ohm
250 watt
25cm
çift portlu orjınal kendı kabını...
SINEVOX SV-100 /// HI-FI;
SINEVOX referans serısı bır cıft kabın.
2x100 rms gucunde,4 ohm
Kabin Ölçüleri: 40x27x19 cm
Woofer:20cm
Mid:8cm
Tiz:5cm
Çok az kullanılmış , Tertemiz , Sorunsuz çalışır vaziyette.
Bu markayı bilmeyenler için bir açıklama yapayım.SINEVOX markası şu sıralar piyasada sıkca adını duydugunuz dandik çin mallarından degıldır.çok eski bir markadır.İTALYAN RCF FABRİKASININ ÜRETMİŞ OLDUĞU BİR HOPARLÖRDÜR.Piooner HPM serisi gibi tamamen kagıt konilidir.kağıt konıler plastık konılılere gore daha naturel ses verırler ve alt frekanslara ınıldıkce (bass tonlarda)hassasıyetı acıkca bellı olur.
NECSTAR 2 YOLLU AHŞAP KABİN;
Kabinler kozmetik olarak çok temiz ve Sesleri çok nettir.üzerinde 10 cm mid ve 3 cm tiz vardır.Orjinal kendi içinden pasif filitreli...Öncelerden bunun yanına bir bass bağlayıp kullanırdım oldukca tatmınkar netlıkte tınısı var...
40 watt 4 ohm
NECOM FULLRANGE HOPARLÖR;
Tamamen kağıt konili fullrange hoparlördür.Mid ve tizlerde oldukca başarılı...
20 watt
8 ohm
13cm
ARKADAŞLAR yazdığım güç değerleri rms değerleridir aldatmaca değerler degildir....
Hepsini birden satmak bana daha cazip geldiğinden hepsini alana baya bi güzellik yapıp 200 e bırakacağım.Bu rakama BEDAVA gerçekten.İsteyen olursa tek tek de satabılırım.Konyada ıkamet edıyorum,dıger ıllere ptt kargo ıle uygun gonderebılırım
Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız

sen 50 dersin ben üzülürüm. nası yapalım. işin şakası hocam sen söyle o fiyat üzerinden gidelim