Amfi 2x200 italyan anfidir. SMPS,hp koruma, ton kontrol ve vu metre sistemde bulunuyor. Bass anfi ve smps sinide bitirdim sisteme ekleyeceğim. Ayrıca kabinide siyaha boyayacağım ahşap... Özellikle smps yapımı aşamasında yardımlardan dolayı elektronizm ailesine ve üyelerine teşekkür ederim. Ton kontrol katı içinde ayrıca teşekkürlerimi belirtmek isterim emeği geçen dostlarıma özcesi herkese teşekkürler bu ortam ve bilgi paylaşımı için. Başarılarınızın devamını dilerim... Bu arada mdf den yeni bi kabin yaptırıyorum bu sistem için basslar vurdumu kabin zangırdıyor dağılacak:) Yeni kabin hazır soğutucu temin etmeye çalışıyorum. biraz yapmak zaman alacak neyse bittimi resimleri paylaşacağım...
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2011, 11:34:03 Gönderen: efedemirci »
bu konuyu yeni gördüm. öncelikle tekrar tebrikler. herşeyiyle kendine ait demişsin. paylaşım yaparken bunları göze alıyoruz ama yinede adımızın konuda geçmesi bize paylaşım şevki katar.bu serzeniş sadece sana değil hazır konu varken genelleme yapayım dedim.
Hata telafi edildmiştir:)... Bas hoparlör 700w kenwood kolaykolay bişi olmaz değilmi:) Bass anfi + smps + crossover montajınıda yaptım bass hoparlörde ses yokken azda olsa vınlama var ama sesi açtınmı on numara kabin zangırdıyor sağlam bi kabin edinene kadar bunla idare edecem. REsim çekmeyi unuttum bu haliyle bi ara çekip yayınlayacağım.
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2011, 20:20:04 Gönderen: efedemirci »