Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Genel Kategori > Resimler > DYNACORD 2X500W RMS HI.-FI. POWERED MİXER...

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: DYNACORD 2X500W RMS HI.-FI. POWERED MİXER...  (Okunma Sayısı 3622 defa)
06 Aralık 2009, 00:15:33
ordulu yahya
ordulu yahya
Süper Moderator
*

REP: 12

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

Arkadaşlar mixer geçen sene stajer olarak çalıştığım yerden eski okuluma verilmişti.Tek kanlaı çalışmıyordu ve bizde işe koyulduk hocamla beraber bişiler yapmaya çlıştık sonunda hallettik sürücü katı trsi yanmıştı.Sonra mixeri bi deniyelim dedik ve felaket bir ses var.Nerdeyse cihazın çalıştığı bile anlaşılmıyo ve o kadar temiz bir sesi vardı.Resimler elimde bulunuyordu bende paylaşmak istedim.Buyrun bakalım...  :)

Buda tümresimlerin olduğu link isteyen indirebilir...

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız
http://www.mediafire.com/?3tjlimkkgvd

« Son Düzenleme: 07 Aralık 2009, 22:43:49 Gönderen: ordulu yahya » Logged

06 Aralık 2009, 00:43:07
debug
Onbaşı
*

REP: 0

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

cok guzel makınaya trafo ınsan yapımı degıl ya kocaman bişi  bıde surucu katı cok karısık ya adamlar yapıo walla. bıde bunların sıfır fıyatları ne kadara satılıyor 1200 tl warmıdır ?
06 Aralık 2009, 02:07:41
sezer1247
Admin
*

REP: 65533

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

en sinir olduğum amfi tipi tamiri çok sıkıcı tek tek bütün trleri sökmen gerekiyor  soğutucuyu ayırmak için  dynacordlar sağlam aletlerdir sesi güzeldirler elindeki sanırım power mixer
06 Aralık 2009, 10:05:11
ordulu yahya
ordulu yahya
Süper Moderator
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

debug kardeş mixer in anfi çıkış katı aslında o kadar karışık değil sadece smd ve minik dirençlerden oluşmaktadır ki bu olması gerekir...fiyata gelirsek 1200tl ya sadece mixer in bütün malzemelerini alırsın çünkü daha pahallı bir cihaz ve ben ne kadar olduğunu bilmiyorum... 

ewet sezer kardeş haklısın 2-3 gün baya bi uğraştırmıştık ama sonun da halletmiştik... ewet elimdeki powered mixer 4 ohm olsaı lazım eğer yanlış hatırlamıyosam ve 500w rms tek kanal...

06 Aralık 2009, 20:26:36
sezer1247
Admin
*

REP: 65533

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #4 :»

power mixerler pek verimli olmuyor ama elindeki güzel ürün dynacord güzel marka resimlerden yanlış görmediysem dijital efekt te var
20 Ocak 2010, 16:02:38
yunus_emre
Başçavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #5 :»

abi bunların sogutucusu çok pis çarpıo ya:D elimi degmemle kendimi attgıım bir oluo:D

[kay]
Facebook >>>Elektronikçiler<<< Gurubu Hepinizi Bekleriz
[/kay]
20 Ekim 2010, 04:09:25
erdal25893
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #6 :»

bu yaz çalıştığım firmada çok tamir ettiim power mikser ve power ama ufak tefek arızalar (efekt kartı arızası,faider sürgülü potans değişimi , ) ama nedense soğutucular çarpmadı beni:) büyük olasılıkla o power katı voltj kaçırıyo :D wörfeydıl (dalga geçmeyin nasıl yazıldığını unuttum :D) power da tamir ettim xD bi kondansatör patlaktı o kadar :D zevkli oluyo baya fiyatlara gelince çin malları 500 600 700 800 tl arası yamahalar 950 ile 110000 euro arası değişebiliyo (yamahanın mg166 fx mikserine hastayım tonlama mükemmel :) )  dynacord da en son hatırladığım 1100 ile 1400 tl arası yardımcı olduysam ne mutlu bana
21 Ekim 2010, 00:52:06
yunus_emre
Başçavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #7 :»

bu anfinin aynısı bize gelmişdi usta attı önüme arızayıda buldum direnç filan patlamış yol kalkmış usta bilmiom anlamıom deim geri wermişdimD::D: söküp takması dert bide tozlu mozlu ıyy dedim:D:D

[kay]
Facebook >>>Elektronikçiler<<< Gurubu Hepinizi Bekleriz
[/kay]
09 Ocak 2011, 06:16:04
erhan739
Süper Moderator
*

REP: 2

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #8 :»

vayyy vayyy vayyy Dynacord power Mate 1000 den 2200 e kadar aynı çıkış katı yanlız kasalar farklı. aynı çıkış katını dynacord s900 s1200 ve q44 q66 da da görürseniz şaşırmayın. transistör ve besleme oynar tabi aralarında. amfiye dönelim, herşeyiyle mükemmel fakat artık bunlar tamir edilmez, piyasada orjinal malzeme kalmadı olanlarda pahalı. yapması zaten ayrı bir dert. elimde 1 tane kaldı 1 tane de power ampli modelinden kaldı. tabiki sonradan ayaklandırıldıda uğraştırması... mixerin sıfırı artık yok ayrıca mixerin son üretimleri farklı. bu tarz bjt çıkış yerine yerini mosfet ve dik soğutucu to4 kılıflar almış. fiyatına gelince biraz daha söyleyin fiyatı 900 1000 eurodan başlar 2. eller 2200 euro gibi fiyatlara da görürseniz şaşırmayın ha altın mı alıyoruz derseniz... iyi ses iyi para :)
22 Temmuz 2011, 14:20:36
dostechnik
er
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #9 :»

Merhaba Bu modeller bana hala cok gelmekte benim asil egitimim elektrik oldugu icin anfi mixer devrelerinde sorun yasiyorum. Genelde bozuk gelen powermatelerin anfi katini söküyorum bozuk olan direncleri transistörleri diyotlari degisiyorum ama anfi yine acilmiyor..

Bana ölcüm konusunda yardimci olursaniz sevinirim. Kondansatör ölcümünü nasil yapmam dogrudur?

Bu arada Powermate 2x500 2x700 watlarin tüm parcalari bende mevcut Bosch tan siparis ediyorum. BU konuda elimden gelen yardimi yaparim
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.093 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.011s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco