Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > PIC > PIC Projeleri  > PİC hertürlü pic projelerinizde yardımcı olunu

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: PİC hertürlü pic projelerinizde yardımcı olunu  (Okunma Sayısı 765 defa)
05 Nisan 2011, 18:52:23
erdal4109
er
*

REP: 0

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

hertürlü pic projelerinizin tasarım uygulama ve diğer konularda yardımcı olabiliriz.
22 Nisan 2011, 22:48:32
elektronikans
er
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

slm erdal ben ismail pic projesi arıyorum basit maliyeti az ama gösterişli birşey bulabilirmiyiz? istersen pic le ilgili biraz konuşmak isterim sizde müsaitseniz ismai_lelektrik@hotmail.com eklerseniz sevinirim.teşekkürler
13 Mayıs 2011, 17:51:21
fatih5734
FATİH
Süper Moderator
*

REP: 16

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

matrıx ledlerle yapılmış satır 4x2 şeklinde kayan yazı devresine ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum .

RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH'IN ADIYLA.
18 Mayıs 2011, 16:45:27
bluehell
er
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

pic ile yapılacak ultrasonic sensör kullanıcak mesafe ölcücek buna göre ya ses vericek yada led ısıklar yanıcak park sensörü nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim
22 Mayıs 2011, 23:31:07
suett
er
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #4 :»

Selam Hocam benim yapmak istediğim ufak bir projem var yenı başladım bende,
Bunu araç için tasarladım bana aracın iç sıcaklık motor sıcaklığı ve ayrıca üçüncü bir termometre yada ohm metre olması lazım..3. termometre yada ohm metrenın amacı arabnın tüp gostergesını dıjıtal oılarak gormem ıcın.Ben şuan onu yaptım termometreyle arkadakı tupün uzerındekı analog gostergenın dırenç değerlerını termometrenın bağlı olduğu sıcaklık direncını söküp uclarını gortergeye bağladım tabı bıraz ınce hesaplamalr ve diren değerlerını değiştirerek.Ancak asıl konu ben bütün bunları pc ile yapılmış lcd göstergede toplamak istiyorum.Bu konuda bana önerilerde bulunmanı bekliyorum.Umarım yardımcı olursun. kaan_58_1@hotmail.com
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.803 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.008s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco