Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > PIC > PIC Programlama > pic programlama için gerekli program ve dökümanlar

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: pic programlama için gerekli program ve dökümanlar  (Okunma Sayısı 1281 defa)
29 Şubat 2008, 09:24:15
sezer1247
Admin
*

REP: 65533

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

buyrun arkadaşlar buradan indirebilirsiniz.örnek vermesi açısından screenshot ekliyorum

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız

« Son Düzenleme: 10 Mart 2008, 03:33:26 Gönderen: sezer1247 » Logged
02 Mart 2008, 20:52:30
ELO185
er
*

REP: 0

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

İndiriyorum ve teşekür ederim.bilgi paylaşarak çoğalır.
« Son Düzenleme: 02 Mart 2008, 20:57:31 Gönderen: ELO185 » Logged
02 Mart 2008, 22:03:21
abdur_rezzak
er
*

REP: 2

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

slm ben foruma yeni üye oldum bilal arkadaşım önerdi.neyse ben pic öğrenmek istiyorum elektronik bilgim var ama pici bilmiyorum. adanada bunu öğreten kurum ,kuruluş vs. varmı şimdiden teşekkürler  durgun
02 Mart 2008, 23:58:30
sezer1247
Admin
*

REP: 65533

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

slm ben foruma yeni üye oldum bilal arkadaşım önerdi.neyse ben pic öğrenmek istiyorum elektronik bilgim var ama pici bilmiyorum. adanada bunu öğreten kurum ,kuruluş vs. varmı şimdiden teşekkürler  durgun

adana da bir kurum varmı bilmiyorum ama foruma ete hocanın 11 ünitelik derslerini eklemiştim.o dökümanları indirerek başlayabilirsin.bundan daha iyi bir dökümanı nette bulman nerdeyse imkansız.

burdan ete hocama tekrar teşekkür ediyorum
03 Mart 2008, 03:02:47
bilal01
Onbaşı
*

REP: 1015

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #4 :»

bende teşekkür ederim ETE hocama onun hazırlamış oldugu dökümanları ögrenmeye çalışıyorum 

Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun
03 Mart 2008, 09:34:20
ermanunal01
er
*

REP: 3

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #5 :»

bana tamda lazım olan şey...bu pici yapabilirsem çok iyi olacak
03 Mart 2008, 23:12:55
abdur_rezzak
er
*

Üyelik Bilgileri Offline
pic
« Yanıtla #6 :»

teşekkür ederim kardeş sağolasın
17 Mart 2008, 15:30:07
bilal01
Onbaşı
*

REP: 1015

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #7 :»

yaparsım kardeşim ne olacak ben yapabiliyorsam sen hawada karada yaparsın kolay gelsin
bana tamda lazım olan şey...bu pici yapabilirsem çok iyi olacak

Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun
23 Mart 2008, 14:03:15
abdur_rezzak
er
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #8 :»

slm arkadaşlar ben pic programlayıcı yapmak istiyorum.Bilgisyarımda comport olmadığı için usb li devre arıyorum  :_/baya buldum ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum lütfen yardımcı olun herkese teşekkürler... durgun
30 Mart 2008, 21:05:57
kprm
er
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #9 :»

arkadasım ben usbyi rs232ye dönüştüren kablo aldım 20 ytl ye ve daha sonra da rcd programmer adında bir pic programlayıcı yaptım bu programlayıcıda bi kac modifikasyon yaptım simdi bu kabloyla hatasız programlama yapabiliyorum bu konuda yardım almak isteyen olursa yardımcı olurum isterseniz mail adresim hemde msn adresim kprm@mynet.com
27 Nisan 2008, 01:06:45
KARDELEN
er
*

REP: 1

Necisin?

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #10 :»

Allah razı olsun

*-*-* SÖYLEMEK İSTESEM GÖNÜLDEKİNİ DİLİME DOLANAN IZDIRAP OLUR YAZSAYDIM DERDİMİN BEN BİR TEKİNİ CİLTLERE SIĞMAYAN BİR KİTAP OLUR AHH NE YAMAN ÇİLELİ BİR İNSANMIŞIM SUNULAN HER ZEHRİ ŞİFA SANMIŞIM AH NE ALDANMIŞIM ALDANAN GÖNÜLDE AŞK SERAP OLUR *-*-*
27 Nisan 2008, 22:24:47
abdur_rezzak
er
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #11 :»

arkadasım ben usbyi rs232ye dönüştüren kablo aldım 20 ytl ye ve daha sonra da rcd programmer adında bir pic programlayıcı yaptım bu programlayıcıda bi kac modifikasyon yaptım simdi bu kabloyla hatasız programlama yapabiliyorum bu konuda yardım almak isteyen olursa yardımcı olurum isterseniz mail adresim hemde msn adresim kprm@mynet.com
arkadaşım teşekkürler.ama dediğin kablo biraz pahalı ben onu alırsam maliyeti artar.onun yerine 2550 entegresi alırım  zaten diğer parçalar da var ucuza gelir bana.teşekkürler....
14 Eylül 2011, 13:33:44
elektroliz
er
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #12 :»

ete hocanın 11 ünitelik ders anlatımı nerdehangi site, bide bana 8051 assembly ve diliyle programlamayı öğrenmem lazım,lütfen yardımcı olmanı bekliyorum
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.581 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.314s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco