Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Forum Hakkında > Öneriler ve İstekler > plaket monteleyici

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: plaket monteleyici  (Okunma Sayısı 315 defa)
27 Eylül 2009, 08:56:02
stlg
Onbaşı
*

REP: 5

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

Sevgili arkadaşlar

Sizlere kendi kullandıgım bir yontemden bahsedecegim hepimizin basına gelmiştir devrelerimizi hazırlarız ve bu devreleri bir kutu icine bir pano icine yerleştirmemiz gerekir ve bu işlem hakikaten zahmetli olur ve bir o kadarda bicimsiz sekiller alır plaketi kutuya monte etmek icin delikler acılır vidalanır tabi bu vidalar dısarıdan hic hoş gorunmez ben bu işlemi şu şekilde yapıyorum piyasada kablo baglarını tutturmak icin satılan yapışkan kroşeler var (2cm * 2cm) bu kroşelerin arkasından kagıt tarafından deliyorum bu kroşelerin iki ceşidi var birisinin ustu kapalı digeri ise acık biz kapalı olanı kullanacagız bu deldigimiz delige alt taraftan vidamızı geciriyoruz ve bir somunla sıkıyoruz plaketimizde 4 delik varsa bu kroşelerden dort adet hazırlıyoruz , plaketimizi bu kroşelere gecirip ikinci bir somunla sıkıyoruz plaketimizin dort tarafında 4 yapışkan kroşe olusuyor istedigimiz kutuya yada panoya kroşelerin altındaki kagıdı cıkarıp yapıstırıyoruz ben uzerinde 6w trafo olan devreleri bile bu şekilde yapıyorum bu işlem hic sorunsuz bu tur yukleri kaldırabiliyor devre yerinden cıkacagı zaman ust somunlar sokulup kart hemen yerinden cıkarılabiliyor bu sistem umarım işinize yarar kolay gelsin

ALLAHA EMANET OLUNUZ
Hoştur bana senden gelen,
Ya gonca gül yahut diken,
Ya kaftandır yahut kefen,
Kereminde hoş lütfunda hoş.
04 Ekim 2009, 17:41:11
gemliklee
Başçavuş
*

REP: 11

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

bir resim le gostersen daha acıklayıcı olabılır kardes
04 Ekim 2009, 18:27:53
xXxTopRaK
xXxTopRaK
Admin
*

REP: 65535

kimin ne olduğu hiç önemli değil insan olsun yeter

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

ahmet stlg arkadaşımızın anlattığı yapışkan kroşe biz uygulamacıların dilinde ise öpücük :D denir bunu herhangi elektrik malzemesi satan yada büyük yapı marketlerde bulabilirsin stlg arkadaşımızın uygulaması güzel ama %100 tüm uygulamalarınızda kullanamayabilirsiniz örnek oto amfisi gibi buna benzer bir kaç şey daha pahalı bir malzeme değildir bu uygulamayı yaparkan alttan takacağınız vidayı havşalı vida kullanırsanız daha sağlıklı olur...

emek hırsızlığı cart curt bunlar hep boş elinde olanı ortaya koyan bu memleket için yüreğinide ortaya koymuş olur...
04 Ekim 2009, 18:33:30
stlg
Onbaşı
*

REP: 5

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

Sevgili kardesim elimden geldigi kadar cizmeye calıstım

kullanacagınız krosenin ustu kapalı modellerinden secin
sistem hazırlandıktan sonra ,kroşelerin alttlarındaki kagıt kaldırılır ve plaket istenilen yere yapıstırılır, kart sokulecegi zaman ,ustteki 4 somun sokulur ,kart kolayca cıkarılır

« Son Düzenleme: 04 Ekim 2009, 18:39:44 Gönderen: stlg » Logged

ALLAHA EMANET OLUNUZ
Hoştur bana senden gelen,
Ya gonca gül yahut diken,
Ya kaftandır yahut kefen,
Kereminde hoş lütfunda hoş.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.092 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.008s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco