Sevgili arkadaşlar
Sizlere kendi kullandıgım bir yontemden bahsedecegim hepimizin basına gelmiştir devrelerimizi hazırlarız ve bu devreleri bir kutu icine bir pano icine yerleştirmemiz gerekir ve bu işlem hakikaten zahmetli olur ve bir o kadarda bicimsiz sekiller alır plaketi kutuya monte etmek icin delikler acılır vidalanır tabi bu vidalar dısarıdan hic hoş gorunmez ben bu işlemi şu şekilde yapıyorum piyasada kablo baglarını tutturmak icin satılan yapışkan kroşeler var (2cm * 2cm) bu kroşelerin arkasından kagıt tarafından deliyorum bu kroşelerin iki ceşidi var birisinin ustu kapalı digeri ise acık biz kapalı olanı kullanacagız bu deldigimiz delige alt taraftan vidamızı geciriyoruz ve bir somunla sıkıyoruz plaketimizde 4 delik varsa bu kroşelerden dort adet hazırlıyoruz , plaketimizi bu kroşelere gecirip ikinci bir somunla sıkıyoruz plaketimizin dort tarafında 4 yapışkan kroşe olusuyor istedigimiz kutuya yada panoya kroşelerin altındaki kagıdı cıkarıp yapıstırıyoruz ben uzerinde 6w trafo olan devreleri bile bu şekilde yapıyorum bu işlem hic sorunsuz bu tur yukleri kaldırabiliyor devre yerinden cıkacagı zaman ust somunlar sokulup kart hemen yerinden cıkarılabiliyor bu sistem umarım işinize yarar kolay gelsin