Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Forum Hakkında > Öneriler ve İstekler > LCD PANEL

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: LCD PANEL  (Okunma Sayısı 971 defa)
22 Mayıs 2010, 18:25:07
H@S@N
Onbaşı
*

REP: 0

ona buna özeneceğine bırakta onlar sana özensin.

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

arkadaşlar elimde trident marka araba teybinden sökme bi lcd ekran var.ekran gayet güzel.vede dokunmatiği de bulunmaktadır.dokunmatiğini biraz inceledimde üst üste 4 kat seffaf bir yapı var.ekran ve dokunmatiği birbirinden ayrılabiliyor.yani bağımsız.benim sormak istediğim ise ben bu lcd paneli nasıl değerlendirebilirim.ayrıca lcd video oynatabiliyor.genişliği 16 cm.yukarıdan aşşağıya uzunluğu ise 10 cm dir.eğer bunu değerlendiremezsem satmayı düşünüyorum.
lcd ekranın kodu:Innolux Dısplay AT070TN01 V.2
dokunmatik ekranın ki ise:YH-004 TPL-64804
yazıyor.

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız
http://www.postimage.org/image.php?v=PqtR429

[SIGPIC]http://img135.imageshack.us/img135/6207/unutma5rh7dria2.gif[SIGPIC]

istanbul pendik
08 Haziran 2010, 14:20:07
H@S@N
Onbaşı
*

REP: 0

ona buna özeneceğine bırakta onlar sana özensin.

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

hiç fikri olan yokmu acep:D

[SIGPIC]http://img135.imageshack.us/img135/6207/unutma5rh7dria2.gif[SIGPIC]

istanbul pendik
06 Temmuz 2010, 11:02:00
MUCİT
Çavuş
*

REP: 14

-HeR bİlGi BiR mErAk YüZüNdEn BuLuNuR-

Üyelik Bilgileri WWW Offline
« Yanıtla #2 :»

Slm toprağım o lcd ekranı oto teyip tamircilerine yada gitti gidiyora teknik malzeme bölümünde sata bilirsin sen o ekran için bir sürücü yapamazsın çünki muhtemelen ekranın altında kodlu bir veri taban entegresi vardır ama elektronik yada bilgisayar mühendisi teknisyeni falan olsaydın belki el yapımı olarak bir pc kasasına monteleyip klavye fareye ihtiyaç olmadan yazdığın program ve bağlantıya göre  tasarlardın bence bu işler bizi aşar? durgun

İLİM ÇİNDEYSEDE BULUP ÖĞRENMEK GEREKİR
13 Ekim 2010, 16:26:01
cexzafatih92
Süper Moderator
*

REP: 10020

Allah Türk' ü korusun ve yüceltsin...

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

aynı durum bendede var nextstarın dabıl -doubleymiş  - teybinin dvd katı amfi katı fln yanmış ben çalıştırdım amfiyi fln radyosuda var ama hoşuma gitmedi lcdyi değerlendirmek istedim biraz yarım kaldı ama bişeler düşünücem kısa zamandaa.. yanlız mucit bence yapılamnaz bişey değil dediğin entegrasyon sistemi kafada -yani lcd ekranın olduğu çıkarılabilir / ayrılabilir bölmede oluyor.. çünkü sinyal iletim sorunu ortadan kaldırılmak istenmiş entegre ve sürücü katları panele lcd ile monte edilerek,teyb içerisinde kullanılan malzemelere rahatlık getirmek istenmiş ve bi diğer nednde teybin arkasındaki pin sayısı. eer görüntü verileri oluşturucak entegre teybin içerisinde olsa panel ile teybin arasında çk fazlaca pin kullanılmak zorunda kalıncaktı bu da teuyplerin tasarımını bozuyor... yani zor olucanı sanmıyorum.. araştırmalarla karşınızda olucam...

kolay gelsin..

cCc Faty^EsmerAy^ cCc

C* Dalgalan Nazlı Hilal C*
30 Ekim 2011, 01:45:55
MUCİT
Çavuş
*

REP: 14

-HeR bİlGi BiR mErAk YüZüNdEn BuLuNuR-

Üyelik Bilgileri WWW Offline
« Yanıtla #4 :»

kardeş ben 2008 de ete pıc dersleri diye 11 derslik dosya indirmiştim bütün dersleri 3kez okumama rağmen bi türlü kavrayamadım bir pıc e ancak ete nin yazdığı kodlardan kopya alarak (şablon gibi) yazmak istiyorum oda çok uğraştırır eğer bildiğiniz daha açıklayıcı ve daha çok türkçe açıklamayla anlaşılır olacak pıc programlamayla ilgili e kitap gibi bir link verirseniz şimdiden teşekkür ederim lisedeyken hocalar pıc progrmlamayı öğretmediler kendi başımada zor öğreniyorum.

İLİM ÇİNDEYSEDE BULUP ÖĞRENMEK GEREKİR
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.097 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.009s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco