arkadaşlar elimde trident marka araba teybinden sökme bi lcd ekran var.ekran gayet güzel.vede dokunmatiği de bulunmaktadır.dokunmatiğini biraz inceledimde üst üste 4 kat seffaf bir yapı var.ekran ve dokunmatiği birbirinden ayrılabiliyor.yani bağımsız.benim sormak istediğim ise ben bu lcd paneli nasıl değerlendirebilirim.ayrıca lcd video oynatabiliyor.genişliği 16 cm.yukarıdan aşşağıya uzunluğu ise 10 cm dir.eğer bunu değerlendiremezsem satmayı düşünüyorum.
lcd ekranın kodu:Innolux Dısplay AT070TN01 V.2
dokunmatik ekranın ki ise:YH-004 TPL-64804
yazıyor.
Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız

- teybinin dvd katı amfi katı fln yanmış ben çalıştırdım amfiyi fln radyosuda var ama hoşuma gitmedi lcdyi değerlendirmek istedim biraz yarım kaldı ama bişeler düşünücem kısa zamandaa.. yanlız mucit bence yapılamnaz bişey değil dediğin entegrasyon sistemi kafada -yani lcd ekranın olduğu çıkarılabilir / ayrılabilir bölmede oluyor.. çünkü sinyal iletim sorunu ortadan kaldırılmak istenmiş entegre ve sürücü katları panele lcd ile monte edilerek,teyb içerisinde kullanılan malzemelere rahatlık getirmek istenmiş ve bi diğer nednde teybin arkasındaki pin sayısı. eer görüntü verileri oluşturucak entegre teybin içerisinde olsa panel ile teybin arasında çk fazlaca pin kullanılmak zorunda kalıncaktı bu da teuyplerin tasarımını bozuyor... yani zor olucanı sanmıyorum.. araştırmalarla karşınızda olucam...