Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Elektronik > Güç Elektroniği > 400W SMPS SORUNSUZ

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 400W SMPS SORUNSUZ  (Okunma Sayısı 3594 defa)
09 Mayıs 2010, 22:21:40
fatih242424
Onbaşı
*

REP: 1

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #30 :»

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba uzun süredir foruma giremiyordum eğitim almaktaydım ve yeni bir işe girdim
şimdi fatih kardeş devreyi yaptın şu anda memnun musun yani sorun varmı ben elimdeki devreleri dağıttım am bir ara yeniden başlarım diyom ama ne zzaman bilmiyorum
birde çıkıntı malzeme kullanırken bayağı dikkatl olmak lazım mazallah böyle maddi sıkıntılar ortaya çıkabiliyor

sadece ie33 degil kendin elinde sar yeter paket trafolar bi işe yaramıyo bide 1,3 ve 2,4 mosfedlerin cıkısuclarını kısa devre yap
16 Şubat 2011, 17:07:47
erdem4430
er
*

REP: 0

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #31 :»

Konu başlığı bayağı dikkat çekici bu 4 kwlık smpsi bayağı mini yapmışsın.  
Güzel bir paylaşım eline sağlık 400w tek optolu peki çift optolu yapılsa ne gibi bir farkı oluyor acaba.Bende bu aralar bayağı bir sardım bu smps işine onla yatıp onla kalkıyorum valla bu hafta karaköye gideceğim bizim nüveler "özdisan" 'a gelmişmi diye bakacağım başka yered yok yaa birde bluemavi.com da var olmazsa oraya gidip elden teslim alıcam...1000w troid nüve 60mmx10mm şener hocam sağolsun. ok
 merhabalar bende 25*15*25 yeşil renk troid aldım onla 400w alabilirmiyim ? veya 2 tane yapıp primer ve sek. sargıları parelel bağlasak olurmu?
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.078 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.007s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco