Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Çizim Programları > Eagle > Eagle5.4.0 + Eagle 3D + POV-Ray+ kullanım klavuzu

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Eagle5.4.0 + Eagle 3D + POV-Ray+ kullanım klavuzu  (Okunma Sayısı 8935 defa)
11 Temmuz 2009, 20:54:48
sezer1247
Admin
*

REP: 65533

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

programın ilacı içindedir full sürümüdür içinde 3d simulasyon için eklentiler ve kurulacak olan programlar mevcut bizzat kendim denedim simulesi gerçekten süper alttaki resmi kendim oluşturdum  ok

kurulum işlemleri dosyaların hepsini rardan çıkartın

eagle 5,40 sürümünü normal bir şekilde kurun içindeki pach ile fulleyin
 povray programını kurunuz
 eagle3d_1_05_27112006.zip isimli rar dosyasını bir klasöre çıkartınız.çıkarttığınız rarın içindeki ulp isimli klasördeki tüm dosyaları  eagle programının kurulu olduğu dizindeki ulp klasörünün içine kopyalayınız.rardan çıkarttığınız dosyaların içinde bulunan povray klasörünün içindeki tüm dosyaları kopyalayıp povray programının ana dizinindeki include klasörünün içine kopyalayın

kullanım

eagle da çizmiş olduğunuz pcb de üst araç çubuğunda ulp butonuna tıklayınız
açılan pencerede 3d41.ulp seçerek aç değin
çıkan sayfada dil seçeneklerini ve gerekli bilgileri düzenleyin yada hiçbirşeye dokunmadan alttan create pov file a tıklayın nere kaydedeceğiniz soracaktır kaydedeceğiniz klasörü seçin ve pov dosyasını oluşturun.

oluşturduğunuz pov dosyasına çift tıklayın pov ray programı açılacaktır yukardan çözünürlüğü seçtikten sonra run butonuna basın 1-2 dakika içinde simulasyon tamamlanacaktır .işlem bitince pov dosyasının yanına resmini atmaktadır.

işlemi tamamlayamayanlar buradan yazarlarsa gerekli desteği her zaman verebilirim

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız
http://rapidshare.com/files/254581123/Eagle5.4.0___Eagle_3D___POV-Ray__kullan__305_m_klavuzu.rar
18 Ekim 2009, 18:53:35
aykut54
er
*

REP: 0

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

hocam ben bu programı kurdum eagle kendi içindeki csh uzantılı dosyaların 3d görüntüsü veriyor ama ben kendim basit bir devre çizdim hata mesajı veriyor bir türlü 3d göremedim?
21 Kasım 2009, 00:41:54
Elektron_X
er
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

Slm hocam güzel olmuş bi tanede ben dendim paylaşmak istedim bide bikaç sorum olacak 
1) 3d de sadece belirlediğimiz konumların görüntüsünü alabiliyoruz bunu başka bir yolu yokmu proteustaki 3d gibi döndüremiyormuyuz
2) bazı elemanlar 3d de çıkmıyor bide bazı elemanların direnç diyot pad ayaklarının böyutlarını nasıl büyülebiliyor veya ovalş yapabiliyoruz
3) bide sizin entegrelerde entegre soketi var onu nasıl ekliyoruz
4) pcb mizin uzunluk , yükseklik (en*boy) yazıcıdan basmadan nasıl öğrenebiliriz 
14 Ocak 2010, 01:43:46
elektro67
er
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

slm 2005 yılında kullanmıştım en son bu programı fakat şuan unutum nasıl yapıldığını ve yukarda verilen link sorunlu sanırım indiremiyorum  ve zaten 2 programda yüklü bende  fakat brd. dosyasını pov. dosyasına nasıl dönüştüreceğiz ?
20 Ocak 2010, 13:24:47
chnslc
Asteğmen
*

REP: 8

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #4 :»

sezer dostum rica etsem mediafire gibi bir yerden tekrar upload edermsin dostum problem çıkarıo açamıorumda rapidi.şimdiden teşekkür ederim...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.096 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.008s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco