forumumuz çokyeni olmasına rağmen görüntü ve içerik bakımından oldukça başarılı sezer .ahmet ve diğer arkadaşlar başarılar diliyorum umarım dahagüzel ve seviyeli paylaşımlar yaparız
teşekkürler hocam elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.gün geçtikçe güncellemeye daha ileriye gitmeye çalışıyoruz.sizler yanımızda oldukçada eminimki hep ileri gideceğiz
Zaten hiç bir site bu siteye benzeyemez herşeyiyle farkı bir site bu herzaman dedim ve demeyede devam edeceğim bu siteye üye olmaktan çok mutluyum,yardım etme konusundada 1 numara.
insanlığı ölmediği ve hala bir yerlerde ışık saçtığı bir yer sezer olsun mucit ahmet kardeşim olsun ve bir çok üyemiz olsun ellerinden geleni yapacağını düşünüyorum siz üyelerimizde bu ortamı diğer arkadaşlarımızla paylaşın daha sıcak daha güncel paylaşım alanımız olsun saygılar...
emek hırsızlığı cart curt bunlar hep boş elinde olanı ortaya koyan bu memleket için yüreğinide ortaya koymuş olur...
elektroniğin olduğu her yerde bizde varız bilgimiz ve becerimiz el verdiği sürece elimizden geleni elbette her zaman yapacağız
ne yazıkki mucit => ahmet arkadaşımız aramızdan bir süreliğine ayrılacak
bu site tamamen yardım amaçlı hiç bir çıkar gözetmeden kuruldu bizim amacımız biz birşeyler paylaşalımki bilmeyenler öğrensin bizim bilmediklerimizide biz öğrenelim paylaşım budur
sitemizi iyiye ve güzele götürmek için elimizden gelenini yapmamız lazım bizi diger sitelerden ayıran birbirimize inancımız ve yardım severlgimiz hepinize sonsuz kere teşekkürlerimi sunuyorum saygılarımla
Biz cix degilizki her mekanda sevgilimiz olsun,biz Adanalıyık bırakta kendimize göre bir şeklimiz olsun
eed çoq mükemmel bi site bayağı bi getırısı oldu bana bi ıkı dene forum sitesıne daha üyeyim bı sey sordum 4-5 ay oldu. Hala cvp veren yok buraya bı sorum 2 saat sonra cvp geldı emeği geçen herkese teşşkrler...:)
« Son Düzenleme: 19 Mart 2009, 21:49:11 Gönderen: fatih5734 »
eed çoq mükemmel bi site bayağı bi getırısı oldu bana bi ıkı dene forum sitesıne daha üyeyim 4-5 ay bı sey sordum hala cvp veren yok buraya bı sorum 2 saat sonra cvp geldı emeği geçen herkese teşşkrler...:)
kardeş burada ben günde online oluyorum bu aralar iş saatlerim biraz ters normalde akşam 20:00'den sabah08:00'e kadar online oluyorum genelde elimizden geldiğince hepberaber bir yardımlaşma yapıyoruz...
emek hırsızlığı cart curt bunlar hep boş elinde olanı ortaya koyan bu memleket için yüreğinide ortaya koymuş olur...