Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Forum Hakkında > Duyurular > Herkes dikkate alsın...!!!

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Herkes dikkate alsın...!!!  (Okunma Sayısı 1002 defa)
19 Mart 2009, 02:39:34
cexzafatih92
Süper Moderator
*

REP: 10019

Allah Türk' ü korusun ve yüceltsin...

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

arkadaşlar biliyosunuz forumumuzda son zamanlarda soğuk rüzgarlar esmekte...bunların başlıca sebebi bu kadar mükemmel kalitede bir foruma sahip iken bi türlü forumu canlandırıp aktif hale getiremeyişimiz...bunun için herbirinizden bu güzel, herkezin uğrıyıp bir paylaşım noktası edinmesi gereken bu siteyi arkadaşlarınıza,çevrenizde bu işlerle uğraşan kişi veya kişilere,int. üzerinden edindiğiniz arkadaşlarınıza tanıtmakta yardımcı olursanız güzel bir paylaşım noktası edinmiş oluruz...bunun için herkez elini taşın altına koyucak ve yardımlarını bizden eksik etmiycek...

ŞİMDİDEN YARDIMLARI İÇİN EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN DİYORUM...

cümleten kolay gelsin...
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2009, 22:04:42 Gönderen: Self Control » Logged

cCc Faty^EsmerAy^ cCc

C* Dalgalan Nazlı Hilal C*
19 Mart 2009, 19:16:35
fatih5734
FATİH
Süper Moderator
*

REP: 16

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

eeed bencede mesela ben okulda arkadaslarıma cok bahsedıyorm uye cekmeye calısıyorm ama cektıgım adamlarda foruma bır seyler katacak kısıler olmasını terceh edıyorm.. hak verıyorm forum cok sessız devre semalrı koyan bellı başlı kişiler var. gerçi bende şimdiye kadar şema vs koymadım ama aktif olmaya çalışıyorm
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2009, 22:05:15 Gönderen: Self Control » Logged

RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH'IN ADIYLA.
20 Mart 2009, 11:10:22
sezer1247
Admin
*

REP: 65533

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

tanıtım yok reklam yapamıyoruzki :) bir çok kişi bilmiyor bilenlerin çoğu siteden sadece dosya indirmek için üye oluyor dosya indirmek için üyelik şartı koymasak foruma üye olan çok az kişi olur eminim 
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2009, 22:07:07 Gönderen: Self Control » Logged
24 Mart 2009, 01:01:54
chnslc
Asteğmen
*

REP: 7

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

Haklısın hocam sadece dosya indirmek için kullananlarda var.
Benimde tanıdığım çok kişi var ama elektronikle hobi maksadlıda olsa uğraşan yok durgun
« Son Düzenleme: 24 Nisan 2009, 22:07:20 Gönderen: Self Control » Logged
02 Haziran 2009, 10:07:46
cexzafatih92
Süper Moderator
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #4 :»

Alıntı
tanıtım yok reklam yapamıyoruzki :) bir çok kişi bilmiyor bilenlerin çoğu siteden sadece dosya indirmek için üye oluyor dosya indirmek için üyelik şartı koymasak foruma üye olan çok az kişi olur eminim 

üye olanların çoğu zaten gene dosya indirip foruma girmiyo ne yapcaksın bazılarıda kurtluk yapıyo işte bole bole memleketi yiyo...böyleleri ayaklarından asmak lazım... sinirli

kolay gelsin...

cCc Faty^EsmerAy^ cCc

03 Haziran 2009, 00:32:52
debug
Onbaşı
*

REP: 0

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #5 :»

hacım bakıım oyle dıyosunuz haklısınızda herkez hobı olsun dıye yapmak ıster ıstemem dıyen olmaz ama bı yere kadar bır yapar ıkı yapar ucunsudunde bırakır yeter der bu anfı benı baya goturur der gecer sonrada cıkan dosyaları hep ındırır ılgısı olan warsa veya cakallık yapan artık herneyse ne maksatlaysa yanı sonucta bunlar hep maddıyata bakar bu ıslerle ugrasanlar bılır toplu malzeme almıyosan hep cebıne zarar verır.
03 Haziran 2009, 15:02:19
cexzafatih92
Süper Moderator
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #6 :»

Alıntı
hacım bakıım oyle dıyosunuz haklısınızda herkez hobı olsun dıye yapmak ıster ıstemem dıyen olmaz ama bı yere kadar bır yapar ıkı yapar ucunsudunde bırakır yeter der bu anfı benı baya goturur der gecer sonrada cıkan dosyaları hep ındırır ılgısı olan warsa veya cakallık yapan artık herneyse ne maksatlaysa yanı sonucta bunlar hep maddıyata bakar bu ıslerle ugrasanlar bılır toplu malzeme almıyosan hep cebıne zarar verır.

Bu işin maddiyatla alakası yok kardeş bir devreyi indirip tşk. etmeyi bilmeyen insan bencil insanın tekidir...herşeyi geçtim forumu bir dosya indirme sitesi olarak görenleri ve bunun gibi insanlara soykırım ugulamak lazım...

kolay gelsin...

cCc Faty^EsmerAy^ cCc

05 Haziran 2009, 17:44:32
profahmet
er
*

REP: 1006

öğretmen

Üyelik Bilgileri WWW Offline
« Yanıtla #7 :»

Sezer, işte sitenizin istatistikleri :

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız
http://www.sitebilgi.net/?url=http://www.elektronizm.com
pagerank "0" değerinde  durgun
sitenizin iyi tanınması için arama motoru optimasyonu yapmalısınız. google'ye biraz sevdirmeniz lazım.
google nekadar çok indexlerse okadar çok ziyaretci ve üye toplayabilirsiniz.
benim sitenin istatistiklerine baktığımda ziyatercilerin %90 ı google'den girdiğini görüyorum. bundan iyi reklam yapan yok.
eğer biraz webmaster bilgin varsa bu ayarları kendin yapabilirsin. bununla ilgili bazı eklenti ve modifikasyonlar var.

Bu işin maddiyatla alakası yok kardeş bir devreyi indirip tşk. etmeyi bilmeyen insan bencil insanın tekidir...herşeyi geçtim forumu bir dosya indirme sitesi olarak görenleri ve bunun gibi insanlara soykırım ugulamak lazım...

kolay gelsin...

Fatih, bu ne şiddet celal.   soykırım biraz ağır oluyor.
kuru kuruya yazılan teşekkürün kimseye faydası olmazki. bazı sitelerde teşekkür yasağı var. indirdiğin dosyaya teşekkür yazınca seni uyarıp mesajını siliyorlar.
yasak olsun demiyorum ama mecbur tutmakla yasaklamanın fazla farkı yok.
ayrıca abuk subuk yazılan mesajlar sitenin kalitesini düşürür.

şöyle bir durumda var ki, şahsen ben hazır proje ve şema kullanmıyorum. tüm devreleri kendim çizip uyguluyorum. ozaman böyle sitelerin bana faydası yok. mecburen burada bulunma sebebim olmalı.
işi bilen kişiler sitede bulunmassa buseferde sorulara kimse yardımcı olmayacaktır. işte en büyük eksiklikte bu.

umarım zamanla siteniz çok iyi seviyelere gelecektir.
teşekkürler.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2009, 17:46:20 Gönderen: profahmet » Logged
05 Haziran 2009, 23:25:45
sezer1247
Admin
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #8 :»

şu anda google tam anlamı ile bizi indexleyemiyor nedeni forum ziyaretçilere kapalı forumu ziyaratyçilere açık bir hale getirip seo kurduktan sonra sitemap hazırlamam gerekecek  ok

biraz bilgim var araştırıp bulabilirim sanırım 
04 Eylül 2009, 12:50:36
ümit
Onbaşı
*

REP: 5

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #9 :»

ben msn mın baslıgına elektronızm comdayım dıe baslık atıyorum msn mıacan herkez burayı merak edrek zıyret edıyo
sızde öyle yapın
04 Eylül 2009, 13:50:35
sezer1247
Admin
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #10 :»

oda bir seçenek tabiki bir süre sonra belirli sayıda mail adresi vereceğim isteyen kişilere sonu@elektronizm.com diye bitecek hayırlısı ile 
07 Eylül 2009, 02:22:10
cexzafatih92
Süper Moderator
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #11 :»

Alıntı
oda bir seçenek tabiki bir süre sonra belirli sayıda mail adresi vereceğim isteyen kişilere sonu@elektronizm.com diye bitecek hayırlısı ile

yeni adreslerimizi en kısa zamanda bekliyoruz...

kolay gelsin...

cCc Faty^EsmerAy^ cCc

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.137 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.027s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco