Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Elektronik > Digital Elektronik > role kontagı ıle on of kontrolu

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: role kontagı ıle on of kontrolu  (Okunma Sayısı 618 defa)
11 Aralık 2009, 11:53:39
bayhakan
Onbaşı
*

REP: 1

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

arkadaşlar selamlar..rf alıcı devresının rolesınden on -off açma kapama yapmak ıstıyorum..fakat kontak sıcraması için flıp flop takmama ragmen bır netıce alamadım..buton ıle acma kapama yapılan yere alıcının role kontakları baglandıgı zaman dogru calısmıyor ıstedıgım oto alrmı gıbı bas kılıtle bas kılıtler açılsın..bu konuda calısması ve bılgısı olan arkadaslarımdan yardım ve yorum beklıyorum..
11 Aralık 2009, 13:42:32
Adnancoskun
Başçavuş
*

REP: 93

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

nasıl doğru çalışmadığını açıklayabilirmisiniz? on/off yapan yer butonla doğru çalışıyor ancak role kontağı ile doğru çalışmıyormu?Biraz açıklayabilirseniz yardımcı olmaya çalışayım
11 Aralık 2009, 17:37:30
bayhakan
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

evet buton ıle calısan cd4093 ve devamında cd4013 olan on-off devresının buton uclarına uzaktan kontrollu rf kumanda alıcısının role kontak uclarını bagladıgım zaman buton gıbı randıman vermıyor acıyor kapıyor zzzz dıye yanı kararsızlık oluyor bu konuda yardımınızı beklerım tesekkurler...
11 Aralık 2009, 19:27:42
Adnancoskun
Başçavuş
*

REP: 93

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

Anladığım kadarıyla role kararsız çalışıyor, öyleyse roleyi tek transistörle değilde darligon şeklinde sürmelisin, o zaman kararlı hale gelecektir
11 Aralık 2009, 21:51:52
bayhakan
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #4 :»

arkadasım selamlar bu konuda bana devre seması veya nasıl yapılacagı hakkında bılgı verırsenız memnun olurum..tesekkurler..
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.086 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.038s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco