Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Elektronik > Digital Elektronik > bir yardım eli uzatın nasıl olacak bu???

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: bir yardım eli uzatın nasıl olacak bu???  (Okunma Sayısı 694 defa)
05 Mayıs 2011, 20:55:37
rugal
Onbaşı
*

REP: 1

Emre Bulat

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

arkadaşlar guc kaynagım için voltmetre yapmaya karar verdim malzemeleri temin ettim ama bir sorun var proteusdan pdf alıyorum ama bu 40 bacaklıı entegre tam olarak bacakları cıktı uzerine denk gelmiyor soketinde denk gelmiyor nasıl olacak cozemedim tam oturduğunda(oda bazı bacaklar ortada kalıyor) 3 bacak dışarıda kalıyor bu 40 bacaklı entegrelerde normal bişi mi yoksa buna ozel soketi felanmı var sorunu nasıl çözecem bir yardım eli uzatın teşekkürler enteGre ICL7107CPL????

06 Mayıs 2011, 00:23:00
whyliving
Üstçavuş
*

REP: 7

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

dostum 100 de yüz cıktı alacaksın. pdf çıktısınıda aynı bastıracaksın. büyütme küçültme yaparlar dikkat et
06 Mayıs 2011, 01:21:39
rugal
Onbaşı
*

Emre Bulat

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

dostum 100 de yüz cıktı alacaksın. pdf çıktısınıda aynı bastıracaksın. büyütme küçültme yaparlar dikkat et

kardeş dediğin gibi yapıyorum pdf cıkıyor ya proteusdan o % 220 felan orayı %100 yapıyorum yukarıda belirttıgım olay oluyor nasıl olacak cozemedim bir cozüm bulsak yaaa takıldım kaldım entegreyi bulacam diyede canım cıktı...yardım pls...

06 Mayıs 2011, 11:32:21
Adnancoskun
Başçavuş
*

REP: 93

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

yazıcıdan çıktı almadan önce  kopyala word'e yapıştır. köşesinden tutarak küçült, bu tamamen büyültme ve küçültme ile alakalı, yada çalışmanı buraya koy biz üzerinde çalışalım.
06 Mayıs 2011, 20:26:52
rugal
Onbaşı
*

Emre Bulat

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #4 :»

yazıcıdan çıktı almadan önce  kopyala word'e yapıştır. köşesinden tutarak küçült, bu tamamen büyültme ve küçültme ile alakalı, yada çalışmanı buraya koy biz üzerinde çalışalım.

işte kardeş devre lyt si

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız
http://hotfile.com/dl/116954711/ed47dbc/DGTAL_VOLTMETRE2.LYT.html

buradada kullanacağım entegrenin datasheeti

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız
http://www.intersil.com/data/fn/fn3082.pdf

entegre = ıcl7107cpl

07 Mayıs 2011, 17:47:33
Adnancoskun
Başçavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #5 :»

Bunu doğrudan çıkarabilirsiniz, büyütme veya küçültmeye gerek yok, isterseniz plaketi çıkarıp göndereyim ücretsiz.
09 Mayıs 2011, 00:03:15
rugal
Onbaşı
*

Emre Bulat

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #6 :»

Bunu doğrudan çıkarabilirsiniz, büyütme veya küçültmeye gerek yok, isterseniz plaketi çıkarıp göndereyim ücretsiz.

çok teşşekür ederim adnan abicim teklifin için ama şemayı odev olduğu için kendim basmam gerekiyor bakalım yarın okula gotureyim hocaya bir soracam, cok saol yınede son birşey sizce en kalıtelı ve en iyi baskı için bu devre için hangi kağıt türünü kullanmam lazım ben asetat kullanıyorum ama murekkepler dağılıyor fazla ütüleyince dikkat etmem greken minik ayrıntı hususlar varsa çok makbule geçer herkese başarılar ...

09 Mayıs 2011, 15:16:43
Adnancoskun
Başçavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #7 :»

ben hep elişi kağıdı kullanıyorum, fazla ütülemeden çıkarıyorum, bir problem olmadı şimdiye kadar.
09 Mayıs 2011, 19:31:50
rugal
Onbaşı
*

Emre Bulat

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #8 :»

ben hep elişi kağıdı kullanıyorum, fazla ütülemeden çıkarıyorum, bir problem olmadı şimdiye kadar.

peki kalite olarak nasıl el işi kağıdı birde bu el işi kağıdının rengli yanı kırmızı mavi felan olan yuzunemi baskı çıkartıyorsun, yoksa beyaz olan yuzeyemi , bu arada devreyi plakete bastım yolların bazıları kısa devre idi ama matkapla az bişi yonttum devreyi prıntten alınca entegre yerıne tam oturdu bakalım devreyı çalıştırabilirsem foto atacağım bu arada teşekkürler herkese ...

09 Mayıs 2011, 20:23:07
Adnancoskun
Başçavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #9 :»

beyaz olan tarafı kullanıyorum . fazla ütülerseniz toner dağılır fazla bastırmadan yavaş yavaş 3-4 dakika ütüleyin
11 Mayıs 2011, 00:52:23
rugal
Onbaşı
*

Emre Bulat

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #10 :»

beyaz olan tarafı kullanıyorum . fazla ütülerseniz toner dağılır fazla bastırmadan yavaş yavaş 3-4 dakika ütüleyin

teşekkürler adnan abi kolay gelsin...

11 Mayıs 2011, 11:31:26
Adnancoskun
Başçavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #11 :»

devreyi yapabildin mi? sonuç nasıl?
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.206 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.012s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco