| 23 Ocak 2010, 15:42:23 |
yunus_emre
Başçavuş
REP: 12
 |
« :» |
|
ilk fıkra benden olsun Bir gün bir müfettiş teftiş için bir pastahaneye gitmiş.ordaki pastayı yapan adama sormuş siz bu pastaların içine hangi yağdan koyuyosunuz pastayı yapankişide sana koyuyoruzdemiş.(: müfettişte iyi ozaman bende bitün pastanecilere söyliyim sana koysunlar demiş(:::::
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Ocak 2010, 17:59:37 |
Adnancoskun
Başçavuş
REP: 93
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
İkinci fıkrada benden olsun;
Birgün iki adam İstanbul Emin Önünde oturuken biri diğerine -Ya şu güvercinler varya aynı Siyasetçiler gibi demiş diğeri -Ne alakası var demiş birinci adam -Şöyleki demiş, Aşağıdayken elimizden yem yiyorlar, yukarı çıkınca tepemize pisliyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Ocak 2010, 18:26:38 |
yunus_emre
Başçavuş
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
ahah:d ewet gerçekten çok güzel:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Ocak 2010, 21:43:45 |
osmlii
er
REP: 0
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
Bir tane de benden Oflu Rizeli ve Bayburtlu ortak inşaat şirketi kuruyorlar, bu muhteşem üçlünün binası ertesi gün çöküyor, Rizeli ağlıyor "gitti demirim çeliğiiimm.." Bayburtlu ağlıyor "gitti kumum çakılıım.." diye. Onlar ağlarken Oflu da ayak ayak üstüne atmış gevrek gevrek gülerek "İyi ki çimento koymadım yoksa ben de bunlar gibi ağlayacaktım şimdi" demiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Ocak 2010, 01:43:12 |
xXxTopRaK
xXxTopRaK
Admin
REP: 65535
kimin ne olduğu hiç önemli değil insan olsun yeter
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
bendende biraz düşündürücü ve anlamlı bir fıkra ; Adamın biri ufak bir suçtan hapise girmiş cezası 3 aymış neyse koğuşa girerken ordaki eskiler hoşgeldin geçmiş olsun vs. derken içeri giren adamda ordakilere teker teker sormuş cezan ne kadar diye kimi demişki 3 yıl kimi demiş 5 yıl adamın içine su serpilmiş oh be benim cezam 3 ay diye en son orda adamın biri namaz kılıyormuş namazı bitmiş selam verip onada sormuş paşam senin cezan ne kadar diye adamda demişki çokşükür İDAM! içeri yeni giren adam demişki arkadaş bunun nesine çok şükür idam edileceksin admada demişki öyle deme kardeş beterin beteri var ! gün gelmiş bu adamın idamı gerçekleşecek tüm mahkumları havluya toplamışlar ibret olsun diye adamı asacaklar adamın boynuna ipi geçirmişler tam asacaklar ordan eli dosyalı avukat,savcı vs. demir kapıların arasından çıkmış gelmiş durunn!!! bu adamı asamazsınız! ordakiler demişki neden? işte falanca kanunun filanca fıkrasındaki değişiklikten ötürü bu adamı asamazsınız bunun yerine KAZZIĞA oturtacaksınız demişler ve idam edilecek adam AHH demiş ne vardı 5 DK. geç kalsaydınız demiş...
|
|
|
|
|
|
emek hırsızlığı cart curt bunlar hep boş elinde olanı ortaya koyan bu memleket için yüreğinide ortaya koymuş olur...
|
|
|
| 31 Mart 2010, 17:46:30 |
ordulu yahya
ordulu yahya
Süper Moderator
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
 abiler iyi fıkralar yazmışısız hepsi güzeldi... o zaman bi tanede benden olsun... temel bir gün eczaneye gider ve derki; -abi tavuk varmı? eczaneci derki; -yok kardeşim burası eczane burda tavuk olmaz. bi ertesi gün temel yine gider ve aynı adama tekrar; -abi tavuk varmı. die sorar. eczaneci biraz kızgın bir halde derki; -yok kardeşim burda tavuk mavuk olmaz burası eczane burda ilaç felan olur. der bizim temelde tmm der ordan ayrılır. tam kapıdan çıkarken eczaneciye tekrar döner ve; -abi madem tavuk yok cama yazsana bizde bilelim. demiş, adam eczanenin camına kocaman yazılar ile '' BURDA TAVUK BULUNMAZ. '' yazar ve asar. Ertesi gün bizim temel yine gider ve eczanede aynı adama; -abi tavuk ne zaman gelecek. der.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Mart 2010, 17:48:20 Gönderen: ordulu yahya »
|
|
|
|
|
| 04 Nisan 2010, 01:29:39 |
yunus_emre
Başçavuş
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
abi bu lazlar adamı gülmekden öldürrü ya:D:D:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Nisan 2010, 22:11:33 |
yunus_emre
Başçavuş
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
Bir sabah belediye otobüsünün orta kısmında okula ayakta uyuyarak gitmekteydim. Şoför bağırıyor ''ön taraf orta kısımlara doğru yürüyelim.'' Bir iki durak sonra orta kısım da dolunca şoför gene bağırmaya başladı ''orta kısım arkaya doğru yürüyelimm'' deyince isteksi isteksiz yürüyerek patlattım espriyi ''Madem yürüyecektik ne diye otobüse bindik kardeşim..''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Nisan 2010, 22:41:27 |
ordulu yahya
ordulu yahya
Süper Moderator
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
kanka güzeldiii... bunu bende yapayım valla iyi bi espiri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 09 Mayıs 2010, 17:25:19 |
Adnancoskun
Başçavuş
REP: 93
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
Vakti zamanında hitler 3 tane esiri yanına çağırmış, ingiliz, fıransız ve yahudi. -şimdi size birertane soru soracağım bilen kurtuldu, bilemeyen ölür.Adaletli olsun diye hepinizin sorusu aynı konudan olacaktır der. esirler düşünür nasıl olsa sonunda yine ölüm var!!!! sor bakalım derler İngilize sorar, Titanic hangi yılda battı der. İngilizin gözleri fal taşı gibi açılır, ve derki 1912 -Tamam der hitler sen özgürsün.Birdaha seni buralarda görmeyeyim. Sıra fıransıza gelmiştir, -Söyle bakalım kaç kişi öldü, Fıransızda sevinçten havaya fırlar 1050 kişi der -Tamam der hitler yeniden, sende özgürsün.Seni de buralarda birdaha görmeyeyim. Bu aradada Yahudi çok mutludur.Ve mağrur bir şekilde soruyu bekler, - Say lan sende isimlerini bakalım der!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2010, 17:29:06 Gönderen: Adnancoskun »
|
|
|
|
|
| 10 Mayıs 2010, 23:38:24 |
ordulu yahya
ordulu yahya
Süper Moderator
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
ali, ahmet mehmet hüsam .... :D :D :D abi güzeldi.... aha bitane de benden...
Türkiyede Yılın Fıkrası Seçilmiş...
Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay; Yasli bir amca, eseginin üzerinde karayolunda seyretme...ktedir. Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler ve durdururlar. Polis: Be amca, necin dakman golani? (Golan: Emniyet kemeri.) Amca: Dakmam be iste! Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik. Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele isim var. Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi? Amca: Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen, esege üç milyon ödeycen. Amca: Bana kes o zaman. Polis: Neden sana keseyon amca? Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu... ;))
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2010, 19:17:38 Gönderen: ordulu yahya »
|
|
|
|
|
| 28 Mayıs 2010, 12:35:37 |
kaiser84
er
REP: 0
 |
« Yanıtla #11 :» |
|
buda benden olsun: Sınıfta öğretmen sormuş: -Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır? Çocuk cevaplamış: -Hiç... kal...maz öğretmenim. "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır." "Olmaz öğretmenim" demiş çocuk, -"Siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar..." Öğretmen şaşırmış ve -"Aferin oğlum, cevabın yanlış ama düşünce tarzını beğendim." demiş. Sonra çocuk, -"Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum: -Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir? -"Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş, -"Emerek yiyen evlidir" demiş. Çocuk, -"Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir ama düşünce tarzınızı beğendim."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 29 Mayıs 2010, 01:22:10 |
yunus_emre
Başçavuş
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
hhehehe:D:D ewet buda güzeldi:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Ağustos 2010, 19:02:46 |
fatih5734
FATİH
Süper Moderator
REP: 16
|
 |
« Yanıtla #13 :» |
|
Bi gün Of'lu,Rize'li,Bayburt'lu sahilde kafaları çekmeye gitmişler tam içerken kadı görmüş bunları ve hemen emir vermiş basın bunlara kırbacı 100 kırbaç bunları kırbaçtan önce birer tane de dilek hakkı verın demiş.Ertesi gün bunları dizmişler sıraya sormuslar - nedir dileğin ; Rizeli demiş; -balon bağlayın arkama. neyse baglamıslar 60 dan sonra patlamış 40 tane kırbaç yemiş. Bayburt demiş; -bana da balon bağlayın neyse bağlamıslar bununda 50 ye kdr dayanmış yemıs 50 kırbaç . en son Ofluya gelmıiş ona demısler sana ıkı tane dılek hakkı verıyoruz cunku senin için dırek Allha bağlısın dıyolar. Oflu demiş 1000 kırbac vurun bana , adamlar sasırmıs; ne dıyosun sen adamlar 100 taneye dayanamıyo oflu; sıze ne ya dılek benm değilmı ıstedıgımı dılerım neyse tamam demısler.peki diğer dileğin : Oflu gayet ciddi Bayburtluyu da arkama baylayın demışş....
|
|
|
|
|
|
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH'IN ADIYLA.
|
|
|
| 04 Ekim 2010, 00:19:50 |
nester38
Onbaşı
REP: 2
 |
« Yanıtla #14 :» |
|
temel bilim adamı :D çekirgeyi eline almış tek bacagını koparıp kavanoza koymuş çekirgeye zıpla demiş çekirge tek bacagı ile zıplamış. temel çekirgeyi almış diğer bacagınıda koparmış çekirge bacaksız kalmış. yine kavanoza koymuş ve zıpla demiş cekirge zıplayamıyo emin olmak için bağırarak zıpla demiş çekirge gene zıplayamıyo. temel tmm demiş buldum. deney sonucuna yazmış. ""ÇEKİRGENİN BACALARINI KOPARINCA KULAKLARI DUYMUYO :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10 Ekim 2010, 14:21:30 |
yunus_emre
Başçavuş
 |
« Yanıtla #15 :» |
|
hahahahD::D:D öldüm gülmekden ya:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Ekim 2011, 17:56:43 |
MUCİT
Çavuş
REP: 14
-HeR bİlGi BiR mErAk YüZüNdEn BuLuNuR-
|
 |
« Yanıtla #16 :» |
|
birgun 3 arkadas kiralin cariyesini kacirmislar ve tecavuz etmisler kral bu 3 sucluyu yakalatip mesleklerine gore hadim edilmelerine karar vermis ingilize demislerki meslegin nedir? oduncu bununkini baltayla kesmisler almana sormuslar meslegin nedir demis terzi bununkinide makasla ucurmuslar
turkte gulegule oluyormus [ne guluyon lan senide meslegine gore hadim edecez] diye adamda demiski ben dondurmaciyim benimkini yaliy yaliy nasil bitireceksiniz ? diye (:
|
|
|
|
|
|
İLİM ÇİNDEYSEDE BULUP ÖĞRENMEK GEREKİR
|
|
|
| 21 Ekim 2011, 15:36:55 |
chnslc