Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Elektronik > Araç Ses Sistemleri > rms 250 wat bass anfisi

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: rms 250 wat bass anfisi  (Okunma Sayısı 561 defa)
26 Temmuz 2011, 01:14:53
mehmetali-8465
Onbaşı
*

REP: 1

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

selam arkadaşlar bu devreyi bir arkadaş için yapıyorum şimdi sizden ricam bi göz atarmısınız varmı bi eksik gedik
27 Temmuz 2011, 22:57:05
mehmetali-8465
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

arkadaşlar konu 32 kez görüntüleniyor ama tek bir yorum bile yok ne diyeyim   
27 Temmuz 2011, 23:25:15
kelleawcisi
Süper Moderator
*

REP: 20

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

yorumlanacak birşey varmı? çalışan devreleri kopyala yapıştır. ee nereden olacak problem?! dizaynından olacak. keşke birazdaha emek harcasaydın. örneğin devrenin voltaj girişine 1-2 tane daha 4700uf atabilirdin. smps nin giriş ve çıkış şaselerini ayırabilirdin. anfi ye ve çıkışa giden şase hattı çok ince onları düzeltebilirdin. daha kaliteli crossover lar mevcut onları kullanabilirdin. Kısacası forumdaki yorumları takip etseydin bukadar beklemene gerek kalmazdı. neticede bu anlattıklarımın hepsi forumda mevcut.
umarım 33. görüntülemede yardımcı olabilmişimdir.
28 Temmuz 2011, 02:12:24
mehmetali-8465
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

ustam bunların hepsinin forumda mevcut olduğunu bende biliyorum fakat herkes aynı bilgiye sahip değil bunuda unutmayın mesela ben sizler gibi bu işin okulunu falan okumadım benim hevesten gelen birşey o yüzden bırakamıyorum merezi ne yapacağız devre kopyalayacağız bazen ufaktan değişiklik yapacağız devrelerin üstünde mesela kros katı pdf halinde verilmişti hasanın devresi devreye kendim çizip ekledim anlayacağın yavaş ve tartışa tartışa öğreneceğiz bu işi idare edin artık yinede 33.üncü kişi olarak görüntüleyen ve yorumlayan tek kişi olduğun için teşekkür ederim
28 Temmuz 2011, 11:23:27
kelleawcisi
Süper Moderator
*

REP: 20

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #4 :»

Rica ederim ama şunu unutma bu forumda 15 kişi yorum yaparken 15000 kişi okumakla yada paylaşılanları almakla yetiniyor buda biraz can sıkıcı bir konu. oyüzden sitemkar olmaya gerek yok. Birde şunu vurgulamak isterim. Ben Elektrik yada Elektronik mezunu değilim. Düz lise çıkışlı bilgisayar programcılığı mezunuyum. Elektronik merakım senin gibi heves uğruna başladı. Yani elektronik bilgim 2 yıllık bi serüvendir. Bilmek yada bilmemek konusunda önyargılı olmayalım lütfen. Dediğim gibi konulardaki yorumlar her nekadar geyik gibi gelsede içlerinde devre kurtarıcı bilgiler olabiliyor. Oyüzden zaman buldukca eski konuları gözden geçirmekte fayda var.
28 Temmuz 2011, 23:43:38
mehmetali-8465
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #5 :»

ustam sen beni yanlış anladın ön yargı falan yok ben normal ilk okul mezunuyum sizin gibi programcı yada lise mezunu falan değilim demek istediğim buydu yani aramızda bilgi farkı olduğundan herkes aynı bilgide değil dedim
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.059 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.027s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco