Tda 1562 anfiyi aracımda kullanamaktayım bu anfinin teyp ile birlikte açılıp kapanması içinde rem girişi ekledim eklediğim rem girişi smps tasarlayan arkadaşların geri beslemede kullandıkları röle li modeldir buraya kadar herşeyimiz normal sorunum şu röle ye teyp den gelen rem ucu ile anfiye verdiğim besleme birleşmesi gerekmekte bu birleşmede ses normal seviyelerde iken sorun yok üst seviyelere çıkardığımda sorun başlıyor rem ucundan taktığım 6a lik diot ya pcb ekinden kopuyor yada arızalanıyor yani 6a den fazla akım çekiyorum tekrar bir deneme daha yaptım seri 2 adet 6a diot taktım sorun yine aynı lehim bölgelerinden ayrılıyor bu 12a den fazla çektiğini gösteriyor benimde ortalama 15a dayanabilecek devre tasarlamam gerekiyor bu durumda her akşam eve anfiyi koltuk altı yapmaktan kurtulmak için.. Hali hazır bu tür bir devre şemasına denk gelmedim aramaktayım veya başka nasıl yapılır diyede uğraşıyorum çok basit bir ayrıntı ama yapamadım.
Önerilerinizi bekliyorum

asıl sorum şu olacak ben parazit engellemek için türlü türlü yollar aradım en sonunda 3 cm lik bir nüve ye sarabildiğim kadar sarım yaparak çözüme ulaştırmıştım remote ekledim parazit tekrar başladı remote devreden çıkarıyorum parazit yok! sebebi ne olabilir remote üzerinde pek oynama yapmak istemedim göze çarpan bir hadise göremediğim için..
bu entegre taş çatlasın 5-6 amper çeker... bence senin devrende bir kısa devre varsa o yüzden bu kadar akım çekiyo olabilir bence devreni bi kontrol et remote işi kolay...