Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Elektronik > Araç Ses Sistemleri > pioneer 9300 cd çıkışını line in kullanmak -resimli- YARDIM LÜTFEN

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: pioneer 9300 cd çıkışını line in kullanmak -resimli- YARDIM LÜTFEN  (Okunma Sayısı 2022 defa)
26 Aralık 2009, 03:30:25
zoptrik
er
*

REP: 0

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

arkadaşlar 10 sene önce düzdüğümüz geçen yüzyıldan kalma bir sistemimiz var ve yeni araba aldım bu sistemi düzmek istiyorum ama maalesef kasetçalar hiçbir işime yaramıyor ilk seçeneğim mp3 playeri doğrudan anfiye bağlamak muhtemelen böyle yapacağım ama usta ellerden son bi yardım alayım dedim teyp de acaip kaliteli hakiki japan pioneer öle atıl durmasına kıyamıyorum da maksat iş görsün
teyp bu teypten

girişin resimleri

yardımcı link

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız
http://www.mictronics.de/projects/cdc-protocols/

fakat hala cd changeri aktif hale nasıl getirebilirim öğrenemedim
iyi forumlar
26 Aralık 2009, 10:51:22
sezer1247
Admin
*

REP: 65533

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

elinde cd changer ın varmı her marka cd changer uyum sağlamaz.bu arada bir çelişki var sanırım :) sen mp3 player bağlamak istiyorsun ama cd changer kullanacaksın.

yazdıklarından anladığım cd changerın ses girişinden mp3 ünü bağlayıp kullanacaksın :) ama cihaz cd changerı görmediği için çalışmama ihtimali söz konusu

alttaki resme göre 1-2-3-4 nolu girişler ses giriş bölümler buraya mp3 playerından ses girişi yapabilirsin ama sesi dinlemek için teybi changer moduna alman gerekiyorki bu sistem digital herhangi bir yere köprü atarak changer varmış gibi gösterilebileceğini sanmıyorum

« Son Düzenleme: 26 Aralık 2009, 10:58:51 Gönderen: sezer1247 » Logged
26 Aralık 2009, 11:03:11
sezer1247
Admin
*

REP: 65533

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

bu arada ikinci bir seçenek geldi aklıma bu cihazın kasetçaları elektronik olması gerekiyor kendisi kaseti içine alır kendisi çıkartır  aslında cihazın içinden kasetçalar yükseltecinden sonra mp3 playerını bağlayabilirsin kaset moduna geçince mp3 den müzik dinlersin radyo moduna geçince radyondan müzik dinleyebilirsin
26 Aralık 2009, 15:27:08
zoptrik
er
*

REP: 0

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

cevapların için çok teşekkür ederim
sen de değinmişsin benim sıkıntım tam teybe cd changer varmış gibi gösterme noktasında

resimdeki 9-10-11-12-13 nolu pinler arasında -özellikle 11 arasında- farklı kombinasyonlar denedim teyp tepki veriyor ama mesela source ye bastığım zaman teypten radyoyu atlayıp doğrudan kapanıyor falan yani istediğimi yapamadım bu arada linkte verdiğim sitede AT90S2313 isimli atmelden bahsetmiş ama bunu cd changeri bilgisayar üzerinden kullanmak için mi yoksa teype cd changer varmış gibi göstermek için mi yapmış anlayamadım

http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc0839.pdf

bu iş anladığımdan çok daha karmaşık anlaşılan adamlar benzer uygulamaları 100euro ya orijinal auto teyplerine uyguluyorlar

http://www.xcarlink.com.tr/

kaset de var ama o sistemi arabaya düzüyorsam kaset kullanmam herhalde çok kayıp olur
sistem: earthquaqe 4300t anfi kenwood 2x300 oval ve pioneer 600w free air woofer
ufak bi ipucu olsa değerlendireceğim ama işte ne bi dosya var ne bi devre şeması
eğer bu işi yapamazsam muhtemelen teybi arabaya bağlamayıp doğrudan mp3 player dan line out alıp anfiye bağlayacağım daha önce de evde öyle kullanıyordum arabada da devam anlaşılan...
tekrar teşekkürler
iyi forumlar...
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2009, 15:28:59 Gönderen: zoptrik » Logged
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.111 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.01s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco