evet arkadasım daha cook eksık var :) bitmişl degilde ondan:))))kardesim 12 kısmı gayet basıt :) power yazan yerden 30a sigortaya ordan filtre bobinine ordanda trafonun ucuna gidiyoo;)pwm gelınde pwm 12 rem den alıyo yanı extra 12v girmeye gerek yok :)))denenmıs bi devre....+- 15v kısmında bi terlık göremedim sadece yazılarının yanlıs yazılmıs okadar.....cokıs gnd sındekı ortadakı büyük ped trafodan gelen gnd için...12v gnd ile trafonun cıkıs gnd sı ayrı 200r3w drenclerle baglı birbirine....kalıpler hazır degil sadece ahmet arkadasımızın cizmiş oldugu lm3886 hazırdır digerleri tek tek elden gecmıstır...4x150w n kanal devremde kullandım....lm ler ab olarak calısır biliyosundur...%60 olayınıda bilirsin yanı o anfiden bi tane yaptıgında yaklasım 120w trafo ile beslemen gerekır tam manada yarlanmak için...ortalama benım yaptıgım smps ii ona :) ben böle düşündüm....ton kontrol katına gelınce hem köprileme hemde hp lp ful olarak calısıyo orda görmüs oldunun sag taraf için üstüne bi tane daha eklenecek havadan oda sol taraf için ....o yandakı ped lerde onun baglantısı için...kablo kırlılıgı olmasın diye..bunların harıcınde hop geciktirme de eklenecek....
he diyot olayınıda degiştirdim yazılarıda düzelttim fotoyo yenıden yükledim