Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Elektronik > Araç Ses Sistemleri > ei33x150wat

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ei33x150wat  (Okunma Sayısı 952 defa)
23 Ağustos 2009, 16:26:22
ümit
Onbaşı
*

REP: 5

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

alın size ahanda 4x150wat oto anfısı benden
troıd trafoyla ugrasamam dıyorsanız
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2009, 19:19:39 Gönderen: cexzafatih92 » Logged
23 Ağustos 2009, 18:21:27
xXxTopRaK
xXxTopRaK
Admin
*

REP: 65535

kimin ne olduğu hiç önemli değil insan olsun yeter

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

amfideki özellikleri biraz sıralarsan ilgi daha fazla olur ümit kardeş ;)

emek hırsızlığı cart curt bunlar hep boş elinde olanı ortaya koyan bu memleket için yüreğinide ortaya koymuş olur...
23 Ağustos 2009, 18:54:37
tornado
Çavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

kardeş sen proteusun hangi sürümünü kullanıyon varsa o sürümü bizde kulllannalım çünkü ben açamıyom 7.51istiyor

çorbaya tuz at
24 Ağustos 2009, 00:38:59
ümit
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

kardeş sen proteusun hangi sürümünü kullanıyon varsa o sürümü bizde kulllannalım çünkü ben açamıyom 7.51istiyor
proteus 7.51 kullanıyorum
alttakı yukledıgım cızım 7,0dır bunu acabılırsın
anfı özellılk olarak kanalbası 150wat wermektedır
tonkontrol olarak opamp bas tı z vol kontrollü ne 55532 kullandım ıkı kanalı bı ton kontrol dewresı kontrol edıyo ıkı ayrı ton kontrolwar
smps ıse ei33 basına 150 wat wermekte hepinize kolay gelsın
kutulama işlemı ise asagıda google sketcup ta cızdıgım gıbı yanlara alımınyum etlı bırertane sogutucu
ust we alt kısmına cinkodüz saç vıdalanacak önwe arka kısma gırıs termınalıne +12v ye 2,5mmlık kılemes yeterlı hoparlor termınallerıne 1,5mmkılemens
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2009, 00:45:05 Gönderen: ümit » Logged
24 Ağustos 2009, 01:12:52
sezer1247
Admin
*

REP: 65533

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #4 :»

güzel çizmişsin eline sağlık bu devreyi denedinmi pekiçalışan versiyonu varmı elinde  ok bazen arkadaşlar amfi istiyor çalışıyorsa direk bunu yapar veririm benimde baya bi işime yamış olur
24 Ağustos 2009, 19:37:57
ümit
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #5 :»

güzel çizmişsin eline sağlık bu devreyi denedinmi pekiçalışan versiyonu varmı elinde  ok bazen arkadaşlar amfi istiyor çalışıyorsa direk bunu yapar veririm benimde baya bi işime yamış olur

sezer kardeş bu anfıyı yapma sansınm henuz olmadı elınde prf duzeyde kendı cızdıgım  ares oto projeler war ınsallah forumda hepsını paylasacagım
150wat anfı projesı bu forumda mevcut

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız
http://www.elektronizm.com/forum/arac-ses-sistemleri/2x150watt-rms-prof-amplifier-(2sc2sa)/bu
anfını aynısı
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2009, 19:39:54 Gönderen: ümit » Logged
24 Ağustos 2009, 22:01:08
tornado
Çavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #6 :»

sağol kardeş şimdi açılıyor dosya bende 2x200w lık darlington amfi tl074bas filtre ve tv lerin yüksek gerilim trafosunun nüvesiyle sarılmış trafolu bir amfi çiziyorum o nu yapınca paylaşacam

çorbaya tuz at
25 Ağustos 2009, 00:44:03
xXxTopRaK
xXxTopRaK
Admin
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #7 :»

burda yaptığım yorumu yalış anlamayın sadece fikir vermek açısından yazıyorum girişte preamp olunca amfi prof sınıfına girmez profesyonellik sınıfına girebilmesi için amfinin giriş katında kendi isteğinize göre pre amp,Crossover,ton-kont. vs olmalı akabinde amfinin çıkışında her kanala ayrı olarak protect,DC protect,kısa devre koruma buna entegre edilmiş shut-down yani çıkışta kısa devre DC  gibi anormal durumlarda DC-DC konverter katındaki osilatör entegresine bilgi vererek pwm kesip amfi kendini kapatacak buna entegre olarak yine bir NTC ile basit bir devre kurularak aşırı ısı durumunda sistemi kapatmak vs. ve biraz daha düşünülürse buna bir kaç eklenti daha yapılabilir zaten bahsettiklerimin bir kaçı hazır amfilerde var basit oto amfilerinde çıkışta bir anormallik olursa Role ile kesme değilde direk smps katı kapatılıyor benim bahsettiğim biraz daha orjinal bir durum anlatılan çok uzun gibi olabilir çok malzeme gibi gelebilir ama düşündüğünüz gibi değil bir op amp 4-5 BC transistör ile yada sadece 4-5 adet BC transistör ile yapılabilecek bir işlem yani malzeme olarak fazladan Roleler dahil 5 TL kısa devre koruma işide düşündüğünüzden basit bu konuda yardımcı olabilirim kolay gelsin...

emek hırsızlığı cart curt bunlar hep boş elinde olanı ortaya koyan bu memleket için yüreğinide ortaya koymuş olur...
26 Ağustos 2009, 00:34:53
ümit
Onbaşı
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #8 :»

burda yaptığım yorumu yalış anlamayın sadece fikir vermek açısından yazıyorum girişte preamp olunca amfi prof sınıfına girmez profesyonellik sınıfına girebilmesi için amfinin giriş katında kendi isteğinize göre pre amp,Crossover,ton-kont. vs olmalı akabinde amfinin çıkışında her kanala ayrı olarak protect,DC protect,kısa devre koruma buna entegre edilmiş shut-down yani çıkışta kısa devre DC  gibi anormal durumlarda DC-DC konverter katındaki osilatör entegresine bilgi vererek pwm kesip amfi kendini kapatacak buna entegre olarak yine bir NTC ile basit bir devre kurularak aşırı ısı durumunda sistemi kapatmak vs. ve biraz daha düşünülürse buna bir kaç eklenti daha yapılabilir zaten bahsettiklerimin bir kaçı hazır amfilerde var basit oto amfilerinde çıkışta bir anormallik olursa Role ile kesme değilde direk smps katı kapatılıyor benim bahsettiğim biraz daha orjinal bir durum anlatılan çok uzun gibi olabilir çok malzeme gibi gelebilir ama düşündüğünüz gibi değil bir op amp 4-5 BC transistör ile yada sadece 4-5 adet BC transistör ile yapılabilecek bir işlem yani malzeme olarak fazladan Roleler dahil 5 TL kısa devre koruma işide düşündüğünüzden basit bu konuda yardımcı olabilirim kolay gelsin...
sezer we toprak  sızden bu anfını önune ıyı bı  ton kontrol dewre rıca edyorum crossover ton pre katı sema warsa hemen cızer foruma eklerım
anahtar lı tek eksık o
26 Ağustos 2009, 01:31:40
xXxTopRaK
xXxTopRaK
Admin
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #9 :»

ekteki şema çok kaliteli bir ton kontrol ve pream katıdır ekleyebilirsin...

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2011, 01:00:45 Gönderen: sezer1247 » Logged

04 Ekim 2009, 19:23:35
cexzafatih92
Süper Moderator
*

REP: 10020

Allah Türk' ü korusun ve yüceltsin...

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #10 :»

Alıntı
güzel çizmişsin eline sağlık bu devreyi denedinmi pekiçalışan versiyonu varmı elinde   bazen arkadaşlar amfi istiyor çalışıyorsa direk bunu yapar veririm benimde baya bi işime yamış olur

devrenin %80-90 ı bana aittir ve tek tek denenip çalıştırılmıştır eğer editte hata yoksa devre çalışacaktır...

kolay gelsin...

cCc Faty^EsmerAy^ cCc

C* Dalgalan Nazlı Hilal C*
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.147 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.012s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco