slm arkadaslar...devrenın cizimleri yenı bitti devredekı amp katı barıs kardesin dir...ben sadece kücülttüm:) geriye kalan kısımlar benım tarafımdan cızılmıstır....söle bir göz atın bakalım eksık gedik birsey varmı....amp -vcc kablo ile tasınacak!crossaver kısmı iki tane olacak alttakının aynısından ustede baglanacak vida deligi var sag ve sol tarafta yanı iki kat olacak :) bir göz atın bakalım arkadaslar....en kısa sürede yapacam insallah....bir kac malzeme eksıgım var onları da halledebilirsek tamamdır....
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2011, 12:30:55 Gönderen: turan74 »
en basit göze çarpan 15v doğrultmada uf5408 kullanmışsın 1n4007 yeterli preamp ın dışında başka amaçların var ise bilemiyorum.. 5408 lerin altındaki kondansatörlerin boşta kalmış atlama vs görünmüyor..
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2011, 15:20:56 Gönderen: d4rkn3ss »
kardes denenmedi ama calısan devreler hepsi hafta sonu bitmiş olacak insallah...ısmım tufan degıl turan...trafo capı yazıyo 5.6cmtroidal...sarımlarda 6x1mm6tur pr...4x1mm25tur sc voltaj ayarı var zaten kafana göre takılırsın....saygılarımla ben bir yapayım herseyı ayrıntısı ile paylasacagım....gereken bilgileri verecegım...saygılarımla
en basit göze çarpan 15v doğrultmada uf5408 kullanmışsın 1n4007 yeterli preamp ın dışında başka amaçların var ise bilemiyorum.. 5408 lerin altındaki kondansatörlerin boşta kalmış atlama vs görünmüyor..
orada 1n4007 kullanılırsa çekilen amperi bi kenara at, trafonun çıkışları yüksek frekans oldukarı için orada normal diodlar bozuluabilir yanabilir herzaman ultra fast diodların kullanılması gerekir...
agzına saglık yahya:))bu arada su cizimi inceleyerek yorum yapın bir kac hata yaptım bilerek ve kımse o hatzyı görmüyo hep bosa konusuyo hava cıva:)tek istenın harcanan emege birazda olsa saygı....devre ful olarak eksıksız tek seferde calısmstır....telefondan girdigim için foto yükleyemıyorum....devreyi yapacak arkadasların o kücücük ama göze batması için elımden gelenı yaptıgım hatayı düzelterek yapmaları gerek:))testler yapıldı amp dc 45v ile besleniyo cıkısta 4r jbl kullandım ve hp hattına cıkan voltaj 30-35-38 arası :))en kısa zamanda foto ekleyecegım