Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Elektronizm > Elektronik > Araç Ses Sistemleri > 2x150Watt RMS prof. amplifier...(2sc+2sa)

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2x150Watt RMS prof. amplifier...(2sc+2sa)  (Okunma Sayısı 1461 defa)
24 Mayıs 2009, 23:27:04
cexzafatih92
Süper Moderator
*

REP: 10020

Allah Türk' ü korusun ve yüceltsin...

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

ewet arkadaşlar devre stereo 2x150Rms güç vermektedir devredeki tüm çizimler bana aittir smps ve amfi katları ayrı ayrı çalıştırılmıştır ayrıca bu devre askseven kardeşim tarafından yapılmıştır...

işte bunlarda resimler ;

Linkleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olunuz Yada Giris Yapınız

yapıcak olanlara kolay gelsin...
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2009, 00:12:37 Gönderen: cexzafatih92 » Logged

cCc Faty^EsmerAy^ cCc

C* Dalgalan Nazlı Hilal C*
25 Mayıs 2009, 01:50:38
tornado
Çavuş
*

REP: 5

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

cexzafatih92 kardeş ben bu devreyi yaptım stereo olarak 2x150w rms ama bu devre aklına esince ses veriyo aklına esince verrmiyo 2 kartın ikisindede sorun vardı sonra devreyi 250w rms nin sürücüsüyle aynı hale getirdim çalıştı tabi 3 tane tr (toshiba)gitti vakit kaybı cabasıtabi küçük trleri bozuk diye değiştire değiştire kartta mah voldu bendekinide vereyim bendeki %100 çalışıyor ama tabi belki bu devreninde bir püf noktası vardı ben o noktayı atlamış olabilirim amacım kesinlikle paylaşımına laf etme değil eline sağlık

çorbaya tuz at
25 Mayıs 2009, 18:25:15
cexzafatih92
Süper Moderator
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #2 :»

Alıntı
cexzafatih92 kardeş ben bu devreyi yaptım stereo olarak 2x150w rms ama bu devre aklına esince ses veriyo aklına esince verrmiyo 2 kartın ikisindede sorun vardı sonra devreyi 250w rms nin sürücüsüyle aynı hale getirdim çalıştı tabi 3 tane tr (toshiba)gitti vakit kaybı cabasıtabi küçük trleri bozuk diye değiştire değiştire kartta mah voldu bendekinide vereyim bendeki %100 çalışıyor ama tabi belki bu devreninde bir püf noktası vardı ben o noktayı atlamış olabilirim amacım kesinlikle paylaşımına laf etme değil eline sağlık

hakıl olabilirsin kardeş çünki devre ilk çıktığında amfi katında bir hata vardı daha sonra biz bu hatayı bulduk/çözdük ve amfi 15-17 kere yapıldı bu sağlam versiyon ile ve sorunsuzca çalıştı yani bu son sürümde probelem yok arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz 

kolay gelsin...

cCc Faty^EsmerAy^ cCc

26 Mayıs 2009, 22:17:40
nicaleus
er
*

REP: 1

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #3 :»

smps nin pcb sini alabilirmiyizz?
26 Mayıs 2009, 22:25:32
xXxTopRaK
xXxTopRaK
Admin
*

REP: 65535

kimin ne olduğu hiç önemli değil insan olsun yeter

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #4 :»

smps nin pcb sini alabilirmiyizz?

dosyalar linkte var ordan ulaşabilirsin...

emek hırsızlığı cart curt bunlar hep boş elinde olanı ortaya koyan bu memleket için yüreğinide ortaya koymuş olur...
30 Mayıs 2009, 02:17:25
tornado
Çavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #5 :»

abi smps katı yok linkten indirdiğim rar da unutulmuş olabilrmi?

çorbaya tuz at
30 Mayıs 2009, 02:40:13
nicaleus
er
*

REP: 1

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #6 :»

evet şener abi dosyayı açıpda baktınmı da indir diyosun 
30 Mayıs 2009, 11:31:16
xXxTopRaK
xXxTopRaK
Admin
*

REP: 65535

kimin ne olduğu hiç önemli değil insan olsun yeter

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #7 :»

fatih okuyorsun değilmi bu yazılanları bu gün içinde cevap bekliyoruz...

emek hırsızlığı cart curt bunlar hep boş elinde olanı ortaya koyan bu memleket için yüreğinide ortaya koymuş olur...
31 Mayıs 2009, 00:14:29
cexzafatih92
Süper Moderator
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #8 :»

anlatması uzun hikaye devrenin birçok sürümü olduğu için karışıklık olmuş nsese sade versinuda elinizde bulunmuş olsun

not:dosyalar doğru olanlar ile güncellendi...

kolay gelsin...

cCc Faty^EsmerAy^ cCc

30 Haziran 2009, 00:59:27
tornado
Çavuş
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #9 :»

sağolasın eline sağlık smps şekil olmuş yani

çorbaya tuz at
19 Temmuz 2009, 16:30:03
chnslc
Asteğmen
*

REP: 8

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #10 :»

fatih arkadaşım ellerine sağlık güzel iş çıkarmışsın yalnız birşey soracaktım bu anfinin 2x70w ini bulabilmek mümkünmü ovalleri çalıştırcakda yada tdanın 1562 ve 7294 seriside güzel ama bjt ler kadar ses üretebilirmi (sesde boğulma/bozulma olmayacak) denemediğim için yoruum yapamıyorum ama 4ch ile ovalleri ve tis leri çalıştırcam flitreli tabi peki elektronik pasif filitre bulunurmu mid/tis için.
yorumlarınızı dört gözle bekliyeceğim şimdiden teşekkürler yorumlarını esirgemeyen herkeze.
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2009, 16:31:23 Gönderen: chnslc » Logged
14 Eylül 2009, 01:39:35
cexzafatih92
Süper Moderator
*

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #11 :»

Alıntı
fatih arkadaşım ellerine sağlık güzel iş çıkarmışsın yalnız birşey soracaktım bu anfinin 2x70w ini bulabilmek mümkünmü ovalleri çalıştırcakda yada tdanın 1562 ve 7294 seriside güzel ama bjt ler kadar ses üretebilirmi (sesde boğulma/bozulma olmayacak) denemediğim için yoruum yapamıyorum ama 4ch ile ovalleri ve tis leri çalıştırcam flitreli tabi peki elektronik pasif filitre bulunurmu mid/tis için.
yorumlarınızı dört gözle bekliyeceğim şimdiden teşekkürler yorumlarını esirgemeyen herkeze.

4 ch çıkış yapcaksan entegre ile felan uğraşmana gerek yok bu amfiyi yaparsın stereo 2 kanalı 2+2 şekilde ovallere bağlarsın hatta fazla bile gelir gerilimi epey düşürrsün yoksa ovaller gider sen en iyisi ovaller için 2xtda1562 yap çıkışı 2+2 şekilde ovallere bağlarsın...bu devre 2 tane subwoofer sürmeye müsait bi devre pasif filtre olayına gelince çıkışa ek tiz bağlamak istiyorsan 2 tane  10unun + sı  birbirine bağla kondanstorlerden birinin - sini amfinin + sına diğer boşta kalan - de  tizin + sına gitsin...tizlerin - girişi direk kabloyla amfiden gitsin...ufak mid takcaksan bu anlattığım şekli 100u ile uygula...

kolay gelsin...

cCc Faty^EsmerAy^ cCc

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Elektronizm | Powered by SMF 1.1.13.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.105 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu (Pretty URLs adds 0.032s, 2q)

Elektronizm Çöl Atesi v3 by rallyproco